Ολοι συσπειρώνονται κοντά στον Στάθη Γκουρβέλο...!


Εχουμε ήδη γράψει ότι η υποψηφιότητα του γιατρού Στάθη Γκουρβέλου στην Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας είναι μία ξεχωριστή περίπτωση
Ξεφεύγει απο τα γνωστά και καθιερωμένα στο ποδόσφαιρο στερεότυπα.
Χθες ο κ. Γκουρβέλος συναντήθηκε με τον Φάνη Σιττέ
Ο κ.Σιττές είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν την προσπάθεια να ηγηθεί ψηφοδελτίου απέναντι στον Μιχάλη Τσιχριτζή με την στήριξη των ομάδων του Λουτρακίου.
Η δυναμική όμως του γιατρού, απο την πρώτη στιγμή ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε δεύτερο ψηφοδέλτιο στον ίδιο χώρο.
Μοιραία χθες λοιπόν, παρουσία παραγόντων και φίλων τους οι κκ. Γκουρβέλος και Σιττές αποφάσισαν κοινή κάθοδο με επικεφαλής τον γιατρό για τις εκλογές του Ιουλίου.
Ο χώρος λοιπόν της σημερινής αντιπολίτευσης θα εμφανιστεί ενωμένος και ανανεωμένος ενώπιον των παραγόντων και των ομάδων.
Οι εκλογές αυτές έχουν την ιδιομορφία ότι δεν απευθύνονται στην κοινωνία, ούτε ακόμα και στους χιλιάδες ασχολούμενους με το ποδόσφαιρο αλλά σε μόλις 60 παράγοντες κάποιοι εκ των οποίων πρώτα θα πάρουν στο χέρι τους λεφτά και μετά θα ψηφίσουν..!!!!
Η ταπεινή μας γνώμη είναι ότι ο Στάθης Γκουρβέλος αν δεν κάνει συμβιβασμούς μπορεί να ξεπεράσει αυτό το παζάρι  με το ηθικό πλεονέκτημα που έχει.
Οι εκλογές είναι πολύ δύσκολες.
Και τις κάνουν δυσκολότερες πρόσωπα και απο τις δύο πλευρές που δεν θα έπρεπε να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά είναι παρόντα.
Στον Μιχάλη Τσιχριτζή μαζεύεται κοντά ένα οκληρό σύστημα που έχει εμπειρία απο ποδοσφαιρικούς χειρισμούς και πληρεξούσια.
Για να χάσει ο νυν πρόεδρος πρέπει το αίτημα της αλλαγής να περάσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και για να περάσει, θέλει και δουλειά αλλά και καθαρές θέσεις.
Αυτή την στιγμή η πλευρά Τσιχριτζή ελέγχει 22-25 πληρεξούσια ομάδων και ακριβώς άλλα τόσα έχουν δηλώσει την στήριξη τους στον Στάθη Γκουρβέλο.
Ο "πόλεμος" θα γίνει για 10 τελικά ομάδες-πληρεξούσια.
Οι "νταραβεριτζήδες λένε ότι θα τα πάρει όποιος πληρώσει.
Μπορεί να έχουν δίκιο αλλα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπεί ο γιατρός σε τέτοιου είδους πλειστηριασμούς γιατί είναι άλλο πράγμα και φέρνει μία άλλη λογική στο ποδόσφαιρο.
Η παρουσία λοιπόν του Σιττέ κοντά στον γιατρό διασφαλίζει την ενότητα της παράταξης και του δίνει την δυνατότητα για την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση.
Οι εκλογές μόλις ξεκίνησαν και έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο αλλα και ανατροπές.
Κρατήστε το τελευταίο...ανατροπές...!

Γ.Λ.
Μαϊος 2017
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου