Σώθηκε και το Ζευγολατιό με ισοπαλία στην Αχαϊκή!



Το Ζευγολατιό κατάφερε και πήρε ισοπαλία μέσα στην Αχαϊκή και μένει στην Γ' Εθνική κατηγορία και για την νέα σεζον.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Αχαϊκή-ΑΟ Ζευγολατιού 1-1
Αστέρας Αμαλιάδας-ΑΟ Θήβα 2-1
Αιολικός-Δόξα Μεγαλόπολης 4-0
Παναρκαδικός-Φωστήρας 1-0
Παναργειακός-ΠΑΟ Βάρδας 1-5
ΑΟ Λουτράκι-Χαλκίδα 1-2
Ένωση Ερμιονίδας-Παναχαϊκή 0-2

Ρεπό: Τσικλητήρας Πύλου

«Αντίο» με διπλό στο Λουτράκι (1-2)

Με νίκη ολοκλήρωσε την ονειρεμένη της χρονιά η Χαλκίδα, κόντρα στους μαχητικούς «οράνιε».
Παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό κι ευκαιρίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο Λουτράκι, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν ποιο δυνατά και να καταφέρνουν με δύο γκολ του Βεζιρτζόγλου να πάρουν προβάδισμα με 2-0. Οι «οράνιε» πίεσαν, μείωσαν σε 2-1 με τον Κωβαίο, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Η Χαλκίδα μπήκε πιο δυνατά, με τον Βεζιρτζόγλου να σκοράρει με κεφαλιά στο 13', αλλά από αντικανονική θέση, σύμφωνα με τον βοηθό. Στο 21' το απευθείας κόρνερ του Πολίτη έδιωξε δύσκολα ο Βανδώρος. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων μετουσιώθηκε σε γκολ, με τον Βεζιρτζόγλου να σκοράρει στο 38', με όμορφο σουτ έπειτα από πάσα του Μπακομήτρου. Το Λουτράκι απείλησε για πρώτη φορά στο 43' με το δυνατό σουτ του Μάγγου να αποκρούει ο Κακαβάς.
Το Λουτράκι μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, με τον Γούλα στο 47' να κάνει το ψηλοκρεμαστό και τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτά, ο ίδιος έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Κωβαίου ήταν άστοχη. Στο 70' ο Βεζιρτζόγλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του, με όμορφο πλασέ εκτός περιοχής. Στο 78' το Λουτράκι κατάφερε να μειώσει στο σκορ, με τον Κωβαίο να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας της Χαλκίδας.
ΣΚΟΡΕΡ: 78' Κωβαίος - 38', 70' Βεζιρτζόγλου
ΚΟΚΚΙΝΗ:
ΑΟ Λουτράκι (Νίκος Μεσολόγγης):  Βανδώρος (46' Διάσσινος), Κουστουλάκης, Σιώκος, Νικολάου, Βοϊδήλας (58' Γκιζαριώτης), Γούλας, Μάγγος, Κωβαίος, Ζερβός, Γεωργούλιας.

ΑΟ Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Κακαβάς, Μπακομήτρος, Τσούτης, Καραμπάς, Στεργιανός, Ανέστης, Λούκας, Πολίτης (73' Χατζηστάμου), Βαλκάνος, Αγγελάτος, Βεζιρτζόγλου.

Διαιτητής: Σταυρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Κορδάτος, Λιάπης (Ηλείας)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου