Γιατί ο Παντελής Κολλιάκος πήγε στο Ζευγολατιό


Μετά τους Μιχάλη Βλάχο, Ανδρέα Ζήκο, Βαγγέλη Λαϊβερά, οι άνθρωποι του ΑΟ Ζευγολατιού αποφάσισαν να δώσουν τα … κλειδιά της ομάδας στους Παντελή Κολλιάκο και Παναγιώτη Τσιάμη, ώστε να σωθεί η χρονιά και να παραμείνει ο σύλλογος στη Γ’ Εθνική.
Ο Παναγιώτης Τσιάμης ήταν ως τώρα ο γυμναστής της ομάδας, ενώ ο Παντελής Κολλιάκος έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο τα τελευταία δύο χρόνια στον Ισθμιακό.
Μαζί θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν ώστε η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Τα λάθη του καλοκαιριού ήταν αρκετά, η ομάδα δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της κατάσταση, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία, ότι η χρονιά θα σωθεί.

Η μετακίνηση του Παντελή Κολλιάκου στο Ζευγολατιό έχει συζητηθεί πολύ.
Κατ' αρχήν για τον φέρελπι προπονητή, είναι μία σωστή κίνηση ανεξάρτητα απο το τελικό της αποτέλεσμα.
Αν σώσει το Ζευγολατιό, θα προσθέσει σημαντικά πράγματα στο βιογραφικό του.
Ακόμα και αν δεν σωθεί ο καλός προπονητής μόνο κέρδος μπορεί να έχει.
Η αλήθεια είναι ότι βουτά στα βαθειά και τα δύσκολα. Ομως στον Ισθμιακό είχε κλείσει τον κύκλο του. Είχε εξαντλήσει τα όρια της ομάδας και το έργο του έχει αναγνωριστεί
Η Γ' Εθνική είναι πάντα Γ' Εθνική και για έναν προπονητή που έχει μέλλον είναι μία πρόκληση την οποία δεν μπορεί να αγνοήσει όσο άσχημες και αν είναι οι συνθήκες με την ομάδα να κινδυνεύει άμεσα.!
Η επιλογή του είναι σωστή και πλέον του χρειάζεται και η τύχη για να ξεκινήσει μία καριέρα έξω απο τα σύνορα της Κορινθίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου