Ληστεία με «άρωμα» τρομοκρατίας στην Κορινθία


Ληστεία με πυροβολισμούς και «άρωμα» τρομοκρατίας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε τραπεζικό υποκατάστημα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, με δράστες τρία άτομα που με την απειλή όπλων άρπαξαν σχετικά μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια παρέδωσαν στις φλόγες. Για την υπόθεση ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι σε τράπεζα που βρίσκεται στην πλατεία Ευαγγελιστρίας. Δύο άτομα, που φορούσαν καμπαρντίνες και έκρυβαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με μάσκες, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες. Στη συνέχεια, και πάντα με την απειλή όπλων, πήραν περίπου 4.000 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους έξω από το υποκατάστημα. Μάλιστα, φεύγοντας πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα, προφανώς για να μην τους ακολουθήσει κανείς.
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, έως αργά χθες το βράδυ οι δράστες δεν είχαν εντοπιστεί. Το μόνο που βρέθηκε ήταν το αυτοκίνητο των ληστών, το οποίο εγκατέλειψαν στη θέση Καμινάκι Αγίων Θεοδώρων, αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Ο εμπρησμός του οχήματος διαφυγής είναι πρακτική που συνηθίζουν ληστές-μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων και γι' αυτό την εξέλιξη των ερευνών παρακολουθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου