Eτοιμαστείτε για μία μαγική βραδιά γεύσεων την Παρασκευή το βράδυ στο "Αλμιρίκι".
Δύο γνωστοί και έμπειροι σεφ, θα συνεργαστούν στην κουζίνα και θα παρουσιάσουν μοναδικά πιάτα,με τρόπο που σπάνια μπορεί να γευτεί κανείς στην περιοχή μας και όχι μόνο.
Μία βραδιά που την εγγυόνται δύο άνθρωποι που έχουν κάνει τρόπο ζωής το μαγείρεμα και ξέρουν τον τρόπο να δημιουργούν γευστικά θαύματα.
Ας τους γνωρίσουμε:
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΜΠΑΛΙΚΗΣ: Απο τον Αστέρα Βουλιαγμένης
Τελείωσε το ΤΕΙ Τουριστικά επαγγελμάτων και μετά συνέχισε για 2 χρόνια τις σπουδές του στην Ελβετία στη σχολή της Glion.
Oταν επέστρεψε δούλεψε σε ένα μυθικό μαγαζί της Αθήνας την "εδωδη" με εξαιρετικους σεφ, χρυσούς σκούφους και πολλές διακρίσεις. Ακολούθως στο Εscargot στην Γλυφάδα με καθαρή Γαλλική κουζίνα και πλέον ως chef ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα στο dish, ένα εστιατόριο Ελληνογαλίδας στο Χαλάνδρι.
Επόμενος και σημαντικός σταθμός στην πορεία του ήταν όταν ανέλαβε cef de partie στον Αστέρα της Βουλιαγμένης αλλά και στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Κάποια στιγμή τον κούρασε η Αθήνα και εγκαταστάθηκε στην Αλμυρή όπου άνοιξε το εστιατόριο "Αλμιρίκι" και μαγειρεύει πλέον για την πελατεία και τους φίλους του.
ΒΑΓΓΕΛΓΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: Απο τον Cavo Psarou της Μυκόνου
Είναι απο τους πλέον αναγνωρίσιμους και επιτυχημένους chef της χώρας.
Γεννήθηκε στο Κιάτο και έχει απο εκεί ξεκίνησε μία πολύ σηαντική καριέρα.
Chef στην εταιρεία Cavo Psarou Cafe Restaurant και Executive Chef στην εταιρεία Opium Bar l Restaurant
ΤΙ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ;
starterΒελουτέ σούπα κίτρινης κολοκύθας με κρίσπυ brioche
Σαλάτα
Με ψητό καρότο,αβοκάντο,ζελέ παντζαριού και ντρέσινγ λεμόνι πορτοκάλι
Ορεκτικό
Μιλφείγ λαχανικών με μους φέτας
Κυρίως πιάτο
Οσομπούκο μπρεζέ με κριθαρώτο λιαστής ντομάτας και κρέμα παλαιωμένης γραβιέρας
Γλυκό
Κροκά σοκολάτας με πραλίνα και μους σοκολάτας με σμερουά
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου