Ο ψωνισμός με τα ημίγυμνα και οι δήθεν του διαδικτύου


Δεν είμαι, ούτε ήμουν ποτέ ηθικολόγος η σεμνότυφος, αλλά αυτό που συμβαίνει με το διαδίκτυο με ξεπερνάει..
Κάθε νάρκισσος/η και κάθε μωροφιλόδοξος/η βρήκε το ταίρι του, βρήκε δηλαδή το ιδανικό μέρος για να εκτονωθούν από μέσα του  και να δημοσιοποιηθούν προς τέρψη του ορεξάτου  κοινού  ένα κάρο χρόνιοι κομπλεξισμοί, προσωπικές ανασφάλειες και  ανικανοποίητες ορέξεις πάσης φύσεως..Αυτό που κυριαρχεί, με τις ημίγυμνες φωτογραφίες που αναρτούν σε ιστοσελίδες του διαδικτύου πάμπολλες κοπελίτσες και από την άλλη τα λόγια που εκτοξεύουν σχολιάζοντας το κάθε τι εκλεκτοί νεαροί η μεσήλικες, το ελάχιστο που μπορεί κανείς να τα χαρακτηρίσει είναι ότι συνιστούν παλιμπαιδισμό, ανωριμότητα αλλά και ένδειξη πληγωμένης έπαρσης και ανικανοποίητης αλαζονείας.
Ανοίγεις τις γνωστές παγκόσμιες διαδικτυακές αλλά και πολλές ελληνικές ιστοσελίδες και κατακλύζεσαι από τον ναρκισσισμό των πολλών. Των κοριτσόπουλων που ανεβάζουν φωτογραφίες "ντυμένες" σχεδόν όπως τις γέννησε η μάνα τους και με ύφος ενζενύ (ύστερα κατηγορούν τους άνδρες ότι της βλέπουν ως κρέας ενώ οι ίδιες αυτό κυρίως  επιδεικνύουν) και από την άλλη οι άνδρες.
Αυτοί κυρίως δεν επιδεικνύουν τα σωματικά τους προσόντα (με εξαίρεση ορισμένα ψώνια που θεωρούν το ψωνισμό τους ως προτέρημα και όχι ως μειονέκτημα) αλλά το δήθεν.
Δήθεν σε αυτά που θα σχολιάσουν με εξυπνακισμούς και σοφιστικέ ατάκες, δήθεν στην έτοιμη απάντηση που έχουν για σερβίρισμα πάντα σε όλους και όλα, δήθεν στην κακομοιριά και μιζέρια των άλλων που όμως δεν αγγίζει τους ίδιους.
Τελικώς το διαδίκτυο κατάντησε η θα καταντήσει σε ένα βαθμό το πλυντήριο για να ξεπλυθούν "αμαρτίες" και επιθυμίες των μαζών που στο διάβα της ιστορίας ήταν ανώνυμοι με εξαίρεση τους άρχοντές τους. Το δικαίωμα στη δημοσιότητα και στην επωνυμία η αναγνωρισιμότητα (μέσω ενός μέσου όπως το διαδίκτυο που δεν έχει αποκλεισμούς όπως π.χ η TV) το έχουν όλοι. Το πως θα το χρησιμοποιήσουν είναι θέμα παιδείας και σεμνότητας.
Η προβολή ενέχει πάντα τον κίνδυνο να καταντήσει κάποιος ηλίθιος. Και δυστυχώς μέσω του διαδικτύου αποκαλύπτονται πολλοί και πολλές...
του 
Θάνου Πασχάλη
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου