Επίθεση στην διαιτησία απο τον ΑΟ Ζευγολατιού

Ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τον Φωστήρα εξέδωσε η ομάδα του Ζευγολατιού.
Ολοκληρώθηκε και σήμερα η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ” Εθνικής κατηγορίας και σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας καθώς και κάθε υπεύθυνο για την σημερινή εξέλιξη του αγώνα.
Μιας και μερικοί φίλαθλοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο και θα τα μεταφέρουν στους υπόλοιπους, αυτό το άρθρο απευθύνεται κυρίως στους «υπεύθυνους» του σημερινού αποτελέσματος, ενός αποτελέσματος 1-0 υπέρ του Φωστήρα.
Μιας και η πολιτική του σωματείου μας είναι να μην ασχολείται με την διαιτησία, όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξης της ομάδας μας, είτε μας έχει ευνοήσει είτε μας έχει αδικήσει, δυστυχώς η σημερινή εμφάνιση του Κου Δημαράκη που ενισχύθηκε από τον Κο Γκολέ και τον Κο Καρακελέ, κατάφερε το ακατόρθωτο.
Να μας βγάλει από τα ρούχα μας.
Ιδίως το ρεσιτάλ του 2ου ημιχρόνου αφού υπήρχαν κάμερες στο γήπεδο επιβάλλεται η περαιτέρω εξέταση.
Επειδή όμως όπως είθισται άκρη δεν βγαίνει συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις ούτε γι αυτό δεν χρειάζεται να αναλώσουμε χρόνο.
Κρίμα γιατί ένα σωματείο όπως είναι ο Αθλητικός Όμιλος Ζευγολατιού, όπου η φιλοξενία έχει ουσία και οι διαιτητές δεν υβρίζονται ούτε διώκονται, θα αλλάξει λίγο την στάση της και προτείνουμε όποιος ορίζεται στον ΑΟΖ από εδώ και πέρα καλά θα κάνει να το σκεφτεί δύο φορές την στάση που θα κρατήσει στο γήπεδο.
Και φυσικά δεν μιλάμε για διαιτησίες 50/50 που σπανίως τις χουμε δει φέτος.
Τα «έχετε δίκιο θα του βάλω χαμηλή βαθμολογία» από τους παρατηρητές τέλος κύριοι.
Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε προς τους ποδοσφαιριστές μας και να τους ενημερώσουμε οτι τον σημερινό αγώνα τον καταγράφουμε σαν νίκη στα δικά μας «τεφτέρια» που είναι καθαρά και δίκαια. Συνεχίζουμε το έργο που έχουμε αναλάβει γιατί μέσα από τέτοιους αγώνες χτίζονται τα πάντα.
Η αδικία πρέπει να μας ενώνει και να μας πεισμώνει.
Μπράβο παιδιά υποδείξατε πόσο μάγκες είστε.
 Απαρατήρητος δεν πέρασε και ο γυμναστής του Φωστήρα που σε παρατήρηση που έκανε σε πολιτισμένα επίπεδα ο πρόεδρος της ομάδας μας Χάρης Πισιμίσης προς τους διαιτητές, τον έβρισε με χυδαίο τρόπο από τον πάγκο προς την κερκίδα και παρόλα αυτά δεν του έγινε καμία σύσταση, ούτε από τους διαιτητές, ούτε από τον παρατηρητή αγώνα, εκτός από τον ίδιο τον προπονητή του Φωστήρα Κο Νίκο Παντελή όπου πολύ σωστά επενέβη.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου