Ο Χάρης Ρώμας αύριο στην Κόρινθο σε παιδική παράσταση!


Ο επιτυχημένος σεναριογράφος και ηθοποιός Χάρης Ρώμας ,αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο παιδικό θέατρο ''Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ'',όπου υποδύεται έναν επικό ρόλο,αυτόν του άπληστου Σκρουτζ.
Είναι η πρώτη φορά που ο Χάρης Ρ'ωμας πρωταγωνιστεί σε παιδικό θέατρο και αυτό κάνει την παράσταση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ποιοτική.!
Το έργο   «Ο Μαγικός κόσμος του Σκρούτζ»,θα παρουσιαστεί αύριο Σάββατο 8 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο "Απόλλων" και μάλιστα σε δύο παραστάσεις.
Η πρώτη ξεκινά στις 4.15
και η δεύτερη στις 6 το απόγευμα.!

Οπως λέει ο δημοφιλής ηθοποιός:
"Το μήνυμα είναι απόλυτα σαφές σε αυτό το έργο.Είναι ότι πρέπει να μάθουμε να μοιραζόμαστε τα πράγματα και όχι μόνο δια του λόγου αλλά επί της ουσίας.Δεν είναι εύκολο.Μοιάζει μεν εύκολο αλλά στην πράξη οι άνθρωποι είμαστε κτητικοί ,γιατί αγωνιζόμαστε να αποκτήσουμε κάποια πράγματα και πολύ δύσκολα μετά παίρνεις την απόφαση να τα μοιραστείς με κάποιον άλλο.Όμως,σου δημιουργεί πολύ μεγάλο αίσθημα ανωτερότητας και πληρότητας όταν καταφέρνεις να φτάσεις σ' αυτό το σημείο που να μπορείς να μοιραστείς τον πλούτο σου ,ακόμη και τα λίγα που μπορεί να έχεις,με τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά και με ανθρώπους που ακόμα δεν γνωρίζεις."
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου