Τα πέντε χαρακτηριστικά ενός πραγματικού τζέντλεμαν


Βασίζεται στον εαυτό του, είναι ανεξάρτητος, ατομιστής, ριψοκίνδυνος, με ηγετική προσωπικότητα. Αυτά είναι κάποια από τα στερεότυπα για τους "άντρες". Και όμως η λέξη τζέντλεμαν περικλείει τη λέξη «ευγένεια».
Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αρκετό να είναι κάποιος απλά "άντρας". Αυτό είναι μόνο το ήμισυ του παζλ. Για να είσαι κύριος, πρέπει επίσης να είσαι ευγενής.
Τα πέντε καλύτερα πράγματα που πρέπει να έχει ένας κύριος, είναι τα εξής:
Να ξέρει τι θέλει
Όταν ενδιαφέρεται για μια γυναίκα, δεν περιμένει τρεις ημέρες για να της τηλεφωνήσει αλλά της ζητάει να βγούνε ευθαρσώς. Ξέρει που θα την πάει, έχει φροντίσει να κάνει κράτηση και στο τέλος βεβαιώνεται ότι η συνοδός του έχει φτάσει σπίτι της με ασφάλεια.
Να έχει άποψη για τα πάντα
Διαβάζει βιβλία και εφημερίδες, ενημερώνεται και γενικότερα έχει μια σφαιρική άποψη των γεγονότων. Εκφράζει την γνώμη του χωρίς όμως να περιμένει από τους συνομιλητές του να συμφωνήσουν μαζί του προκειμένου να διατηρήσουν τις άριστες σχέσεις τους. Στην πραγματικότητα το απολαμβάνει όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί του, γιατί αυτό σημαίνει πώς μπορεί να επιδοθεί σε μια καλή συζήτηση με επιχειρήματα χωρίς εντάσεις και χειρονομίες.

Να μην σας φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση
Δεν θα πει κάποιο ανάρμοστο αστείο ούτε θα μιλήσει μαζί σας για κάποιο θέμα που σας στεναχωρεί ή σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Όταν είστε μαζί του είστε εντελώς άνετα και ο εαυτός σας. Εκτός από τις πεταλουδίτσες στο στομάχι, φυσικά!
Να είναι σίγουρος για τον εαυτό του
Οι γυναίκες φυσικά προτιμούν και επιλέγουν τους άντρες που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση. Η αδυναμία δεν είναι ποτέ ερωτεύσιμη, ενώ ένας άντρας που είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τις πράξεις του πάντα ελκύει το μεγαλύτερο πλήθος γυναικών. Ο άντρας, άλλωστε, που έχει γερά θεμέλια, είναι και εκείνος στον οποίο μπορεί μια γυναίκα να στηριχτεί με ασφάλεια.
Να διατηρεί τις ισορροπίες
Η ισορροπία στη ζωή ενός ατόμου είναι πολύ σημαντικό πράγμα και για τον ίδιο, αλλά και για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του, ενώ η διατήρηση της αρμονίας μεταξύ της δουλειάς, της προσωπικής ζωής, της οικογένειας και των φίλων είναι πάντα ένα δυνατό πλεονέκτημα.
Οι άντρες που ξέρουν πόσο χρόνο και πόση ενέργεια χρειάζεται να δώσουν σε κάθε τομέα της ζωής τους θα έχουν πάντα χώρο και για τη γυναίκα που έχουν στο πλάι τους και αυτό, σίγουρα, είναι κάτι ιδιαίτερα εκτιμητέο από τις γυναίκες.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου