Κινητό με δυο οθόνες!


Η τάση στα κινητά είναι, σίγουρα, vintage. Μετά την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τα παλιά Nokia, που μοσχοπουλιούνται στο διαδίκτυο, επιστρέφει και το κινητό με πορτάκι αλλά σε μια σαφώς πιο hi-tech βερσιόν.
Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο στην ουσία θα έχει δύο οθόνες. Το Galaxy X συγκεκριμένα θα έχει δύο οθόνες OLED μ' έναν «μεντεσέ» στη μέση, που θα επιτρέπει να ανοίγει σε εύρος 180 μοιρών.
Η εταιρία φέρεται ότι έχει ήδη παραγγείλει τα απαραίτητα υλικά και ότι έχει προγραμματίσει την κατασκευή 2.000 - 3.000 κομματιών πριν από τον Ιούλιο. Η δοκιμή δε του πρωτοτύπου έχει προγραμματιστεί για φέτος, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του νοτιοκορεατικού ειδησεογραφικού σάιτ Τhe Investor.
«H Samsung φαίνεται να δοκιμάζει τις διαθέσεις με αυτήν τη διπλής οθόνης συσκευή για να συγκεντρώσει και άλλες ιδέες για το επερχόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο» αναφέρει πηγή, που δεν κατονομάζεται, ενώ αποκαλύπτεται ότι η εταιρία είχε καταθέσει αίτηση πατέντας για αναδιπλούμενη συσκευή από πέρυσι.
Λυγίζει
Το σχετικό έγγραφο δείχνει μια στενή συσκευή Samsung, με οθόνη που λυγίζει και αναδιπλώνεται, όπως τα παλιακά κινητά με τα πορτάκια. Η συσκευή περιγράφεται ως κάτι που μπορεί να «διπλώσει και να ξεδιπλώσει ημιαυτόματα».
Επίσης, η πατέντα, που αναφέρεται τόσο ως «εύκαμπτη» όσο και ως «δευτερεύουσας προβολής», υποτίθεται ότι θα ενεργοποιείται όταν διπλώνει η συσκευή. Ωστόσο το πρόβλημα με αυτό το νέο μοντέλο, όπως υπογραμμίζουν οι ειδικοί του χώρου, δεν θα είναι η τεχνολογία του όσο το αν η Samsung θα μπορέσει να διαχειριστεί θέματα μάρκετινγκ και εσόδων.
Τον περασμένο μήνα αποκαλύφτηκε ότι η Samsung έχει αρχίσει να δείχνει σε κλειστό κύκλο ένα καινοτόμο αναδιπλούμενο κινητό, το οποίο σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή του κοινού από το λανσάρισμα του iPhone 8 της Apple.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου