Ερχεται ένα "καυτό Σάββατο" στην Α' κατηγορία Κορινθίας!


Εμειναν μόλις τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Κορινθίας και τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι τρείς πρωτοπόροι με μόλις δύο βαθμούς διαφορά ο πρώτος απο τον τρίτο δοκιμάζονται το Σάββατο, με τον Πέλοπα Κιάτου να έχει την πιο δύσκολη αποστολή στον Άσσο.
Η βαθμολογία είναι:
Πέλοπας            68
Κόρινθος 06      67
ΠΑΣ Κόρινθος  66

Το πρόγραμμα του Σαββάτου είναι:
ΣΦΛ Ολυμπιακός   - : -   ΠΑΣ Κόρινθος
Ολυμπιακός Άσσου    - : -   Πέλοπας Κιάτου
Κόρινθος '06   - : -   Θύελλα Πετρίου

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου είναι πολύ κοντά  στην Β' κατηγορία όμως αυτό φαίνεται ότι τον έχει απελευθερώσει και κάνει καλές εμφανίσεις στις τελευταίες αγωνιστικές,.Μαθηματικά διατηρεί ελπίδες για σωτηρία Εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΣ Κόρινθος  δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για να πάρει το τρίποντο και να περιμένει στραβοπάτημα των δύο προπορευομένων.

Το μεγάλο παιχνίδι με το εξαιρετικό ενδιαφέρον θα γίνει στον Ασσο. Εκεί ο Πέλοπας θα δοκιμαστεί απο τον αξιόμαχο Ολυμπιακό που δεν έχει περιθώρια για ήττα μίας και βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και θα μπεί σε περιπέτειες. Το θέμα είναι αν μπορεί το συγκρότημα που Παπασημάκη να αντιμετωπίσει μέσα στο γήπεδο του ανώτερο Πέλοπα. Βέβαια το ένστικτο της επιβίωσης θα μετρήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού όπως είναι φυσιολογικό.
Απο το παιχνίδι αυτό ίσως εξαρτηθούν πολλά στην κούρσα του πρωταθλήματος. Για τον Πέλοπα υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα η νίκη αν θέλει να πάει με προυποθέσεις στο γήπεδο του Συνοικισμού.
Ακόμα και  η ισοπαλία είναι καταστροφική για την ομάδα του Τάσου Πέρρα.
Τα μάτια όλης της Κορινθίας το Σάββατο στις 4 το μεσημέρι θα στραφούν στο μικρό γήπεδο του Ασσου.

Η Κόρινθος 06 θα έχει το μυαλό στον Ασσο αλλά στο δημοτικό στάδιο θα αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου που καίγεται έστω και για ένα βαθμό για να ξεφύγει απο τον υποβιβασμό.Για την ομάδα του Σταύρου Μπινιάρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός απο την νίκη και αυτό προσθέτει άγχος.
Ενα καυτό λοιπόν Σάββατο έρχεται που περιμένουν με αγωνία χιλιάδες φίλαθλοι στην Κορινθία.

Οι υπόλοιποι αγώνες είναι:
Πανκαμαριακός    - : -    Πανσολυγειακός
Παννεμεατικός    - : -    Ελλάς Βέλου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου    - : -    Τενεάτης Αθικίων
Ηρακλής Λεχαίου    - : -    Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Αστέρας Δερβενίου    - : -    Ισθμιακός
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου