Λουτράκι | Πως μπορούν να είναι υποψήφιοι με τέτοιο βάρος;;;


 Για τα όσα ανατριχιαστικά , βέβηλα και αποκρουστικά διαβάζουμε στο υπ ' αριθμ.30 / 2018 Boύλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου για τους πρώην και νυν δημάρχους μας , κ.κ. Παύλου , Λογοθέτη και Γκιώνη , Που Παραπέμπονται για κακούργημα από την ελληνική Δικαιοσύνη , μια λέξη ταιριάζει  "κατάντια" .
Κατάντια θεσμική και Πολιτική , για ένα αδίκημα που φέρεται ως .......
ένα μέγα και συγκλονιστικό οικονομικό και Πολιτικό σκάνδαλο κατάντια και ντροπής πράγματα για την ιστορία του Δήμου μας .
Για την ιστορία μιας διεθνούς φήμης λουτρόπολης , όπως το Λουτράκι , μιας υπερήφανης Περαχώρας , καθώς και αυτής της ζηλευτής κοινωνικής κλπ . ιστορίας των λοιπών συνδημοτών μας .
Κατάντια και βεβήλωση της ιστορίας των προηγούμενων Δημάρχων , που αγωνίστηκαν με νύχια και με δόντι για να στήσουν είτε μέσα από  στόχους και οράματα , είτε μέσα από « χαλάσματα » και δυσκολίες ένα δήμο ζηλευτό .
Προστατεύοντας το δημοτικό συμφέρον . ορθώνοντας τοίχος αδια- περαστο σε συμφέροντα Που θα τολμούσαν να διανοηθούν να ζημιώσουν τους δημότες .
 Διδάσκοντας Πολιτικό ήθος . Καταλείποντας παρακαταθήκες . Παραδίδοντας πρότυπα ανάληψης Πολιτικών ευθυνών .
 Η παραπομπή των τριών να δικαστούν για ένα ιδιαίτερα βαρύ Ποινικό  έγκλημα γιατί Πρωτίστως με την ιδιότητα του Δημάρχου δεν τιμη - σαν την εμπιστοσύνη του λαού να διαχειριστούν την Περιουσία που τους εμπιστεύτηκε και το δημόσιο χρήμα , ζημιώνοντας τον από δόλο , ( όπως αναφέρεται στο Βούλευμα ) , μπορεί να ερμηνευθεί και ως εξαπάτηση και υποκλοπή της ψήφου του , κάτω από ψευδεπίγραφα συνθήματα για πλήρη διαφάνεια και πλήρη ενημέρωση .
Ανήκουστα Πράγματα !!
Σε άλλη στήλη θα αναφερθούμε στην όλη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται και άλλα οκτώ μεγαλοστελέχη του Καζίνο , στα οποία επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης  της εξόδου των από την χώρα .
 Μία πρώτη απλή προσέγγιση .
 Σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας και των τριών .
Εκτιμούμε ότι ο κατηγορούμενος σε κάθε περίπτωση Πρέπει να θεωρείται αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίου .
Και βεβαίως γνωρίζουμε τη γνωστή φράση « Μηδενί δίκην δικάσεις πριν ακούσεις » ( να μην κρίνεις δηλαδή , πριν ακούσεις τα επιχειρήματα και των δύο Πλευρών ) .
Σύμφωνοι μέχρις εδώ .
Αλλά και από την άλλη πλευρά , ένα βούλευμα Εφετών 225 σελίδων δεν γράφτηκε στο γόνατο , ούτε ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο σοβαρό , όπως υποστηρίζουν κάποιοι ψιθυριστές με σκοπό να μειώσουν το βάρος του εγκλήματος και τις εντυπώσεις .
Μία παρόμοια δικαστική πράξη , μία συλλογική απόφαση δικαστών , μιας σκάλας παρακάτω από τους δικαστές του Αρείου Πάγου , κατά τεκμήριο , αποτελεί κείμενο αδιαμφισβήτητου νομικού κύρους και εξαντλητικού διαλόγου με την αλήθεια των πραγμάτων .
 Ένα κείμενο το οποίο ασφαλώς θα κριθεί μέχρι τότε όμως οι τρεις , θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας με το βάρος του υπό κρίση Ποινικού αδικήματος για το   οποίο Παραπέμπονται .
Κάποιος τρίτος θα χαρακτήριζε το Προηγούμενο ως « ρετσινιά » .
( Μια προσβλητική κατηγορία δηλαδή που αποδίδεται σε κάποιον και από την οποία δεν απαλλάσσεται εύκολα ) . 
Γιατί ακόμη και στην περίπτωση αθώωσής τους , η Πολιτική ευθύνη που τους βαραίνει , μια ευθύνη που δεν κρίνεται με νομικούς κανόνες , Ποτέ δε διαγράφεται
Θα τους συνοδεύει σε κάθε βήμα τους και θα προηγείται της κάθε « καλημέρας » με τους συνδημότες μας .
Βεβαίως τα Πράγματα θα ήταν διαφορετικά , αν αυτά συνέβαιναν σε μια άλλη χώρα.
 ΠΗΓΗ : ΤΟ ΒΗΜΑ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου