Παπαβασιλείου | Είναι αυτός που μπορεί να νικήσει τον Σταματόπουλο;;;


Πρέπει να γίνεις θηριό για να νικήσεις το θηρίο ή να βρείς ένα άλλο  θηριό , λέει μία πολύ παλιά παροιμία.
Και αυτή την στιγμή στο Κιάτο ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος μοιάζει με αυτοδιοικητικό θηρίο, που δεν επιτρέπει καν σκέψεις για αμφισβήτηση του.
Αυτό όμως δεν το δέχεται ο πρόεδρος της τοπικής ΕΑΣ Κώστας Παπαβασιλείου, ο οποίος όλο και πιο συχνά δείχνει το ενδιαφέρον του να ηγηθεί συνδυασμού στο Κιάτο.
Πρόσωπο με δράση, πυγμή  και ισχυρά ερείσματα κύρια στον αγροτικό χώρο και όχι μόνο, έχει τα στοιχεία να παίξει "στα ίσια", τον δήμαρχο σε όποιο επίπεδο αυτός επιλέξει να κάνει τον προεκλογικό αγώνα.
Μπορεί να γίνει το αντίπαλο δέος του Σταματόπουλου;
Ο ίδιος μιλώντας με φίλους του δηλώνει απόλυτα σίγουρος για αυτό και μάλιστα θεωρεί ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να κοντράρει μία δημοτική αρχή...¨που έχει γίνει ένα ιδιότυπο καθεστώς στο Κιάτο"...!
Ο Παπαβασιλείου, δείχνει σαν έτοιμος απο καιρό και δεδομένο μάλιστα ότι ανήκει πλέον στην Νέα Δημοκρατία, θεωρεί ότι θα πάρει την στήριξη της παράταξης η οποία θέλει να κάνει την αλλαγή στο Κιάτο αλλά είναι ακόμα εξαιρετικά διστακτική.
Ο ίδιος έχει έτοιμο μηχανισμό και την δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ακόμα και τις οικονομικές που έχει μία υποψηφιότητα σε ένα μεγάλο γεωγραφικά δήμο με πολλές ιδιαιτερότητες στην ανθρωπογεωγραφία του.
Δεν πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη για κανένα αν ο Κώστας Παπαβασιλείου ανακοινώσει μέσα στο καλοκαίρι επίσημα την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων..!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου