Στην Αλεξανδρούπολη για την Alexpo ο Παναγιώτης Πιτσάκης


Τη 18η διεθνή έκθεση Επιμελητηρίου Έβρου (Alexpo) επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Παναγιώτης Πιτσάκης.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ο αντιπρόεδρος κ.Σωτήρης Κουκουλάκης το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη για τη Διεθνή Έκθεση Alexpo που διοργάνωσε το Επιμελητηρίου Έβρου.
Σκοπός της επίσκεψης του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη ήταν να αποκτήσει προσωπική άποψη για την οργάνωση μίας έκθεσης που γίνεται στο λιμάνι της πόλης όπως ακριβώς έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Σεπτέμβριο η έκθεση της Πελοποννήσου υπό την διοργάνωση του Επιμελητήριου Κορίνθιας.
Η διοίκηση τους Επιμελητηρίου Κορινθίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους διοργανωτές της έκθεσης και να αποκομίσει πληροφορίες για τεχνικά θέματα που πιθανόν να αντιμετωπίσει και η έκθεση στο λιμάνι της Κορίνθου, η οποία θα είναι διπλάσια σε μέγεθος από την έκθεση της Αλεξανδρούπολης.
Ο πρόεδρος κος Παναγιώτης Πιτσάκης συγχαίρει τον πρόεδρο του επιμελητήριου Έβρου κ. Χριστόδουλο Τοψίδη για την αναβαθμισμένη Έκθεση «Alexpo» που αποτέλεσε πολύτιμο μέσο προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και πνεύμονα οξυγόνου για τους επιχειρηματίες της τοπικής αγοράς και ευχαριστεί τον κ. Τοψίδη για την ζεστή φιλοξενία.

Τέλος, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας σχετικά με την Πελοποννησιακή έκθεση που διοργανώνει το επιμελητήριο Κορινθίας σημειώνει:
«Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και θέλουμε η έκθεση της Πελοποννήσου να είναι άρτια από κάθε πλευρά και να αφήσει το στίγμα της σε όλη την Ελλάδα. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε πολλές εκθέσεις που γίνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας και αποκτούμε τεχνογνωσία, που θα κάνει την φετινή Πελοποννησιακή Έκθεση, όχι απλά εξαιρετική αλλά μοναδική σε πολλαπλά επίπεδα (εμπορικών συμφωνιών, εξωστρέφειας κ.α) και θα δώσει στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες ερεθίσματα και αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της αγοράς αλλά και της τοπικής κοινωνίας.
Γνωρίζουμε και πιστεύουμε στην επιχειρηματική δυναμική της Κορινθίας και της Πελοποννήσου την οποία και επιδιώκουμε να αναδείξουμε σε ολόκληρη την χώρα. Σύντομα ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να δώσουμε πολύ ευχάριστες ειδήσεις στην Κορινθία.»
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου