Δεν τελείωσε ποτέ το ντέρμπι του Συνοικισμού..!


To ντέρμπι του Συνοικισμού δεν τελείωσε ποτέ και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο ΠΑΣ Κόρινθος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής της Α' Κατηγορίας Κορινθίας.
Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής του Κορινθιακού Ντέρμπι κ. Λευτέρης Καλαράς πήρε τους βοηθούς του και πήγε στα αποδυτήρια και ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Σε μια φάση στην περιοχή των γηπεδούχων,που ο κ. Καλαράς την πήρε πάνω του όπως λέμε ποδοσφαιρικά,χωρίς την υπόδειξη του Α΄ Βοηθού κ. Μπουρτζοβίτη
και χωρίς να υπάρχει παράβαση,οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων ¨έπεσαν επάνω του¨ διαμαρτυρόμενοι για την υπόδειξή του γιατί ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και στην προηγούμενη φάση.

Ο κ. Καλαράς μην αντέχοντας ¨το ασφυκτικό πρέσινκ¨ κάλεσε τους βοηθούς του να πάνε στα αποδυτήρια ενώ θα μπορούσε να είχε σφυρίξει και την λήξη του παιχνιδιού.

Μετά από παραμονή και διαβουλεύσεων στα αποδυτήρια 50΄ανακοίνωσε την απόφαση του για οριστική διακοπή του αγώνα δηλώνοντας αδυναμία να συνεχίσει γιατί κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους δέχθηκε χτυπήματα από τον Πέτρο Δημητριάδη και τον Γιώργο Χατζησοφρωνίου κάτι που αρνούνται και οι δύο ποδοσφαιριστές κατηγορηματικά.

Οι υπεύθυνοι  της Κορίνθου ΄06 κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Διαιτητή της συνάντησης κ. Καλαρά η να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.
Ο διαιτητής δεν δέχθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και παρέμεινε στο γήπεδο για να συντάξει το φύλλο αγώνα.

ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Στο Δερβένι ο Αστέρας, πέτυχε σπουδαία βαθμολογική νίκη με σκορ 2 – 1 επί  της Θύελλας Πετρίου και μάλιστα με ανατροπή. Η φιλοξενούμενη ομάδα, προηγήθηκε στο σκορ στο 15΄, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας στο 44΄ . Στην επανάληψη ο Αστέρας ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ , καθώς βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας της Θύελλας. Τελικά το νικητήριο τέρμα του Αστέρα σημειώθηκε στο 87..
Την ίδια ώρα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου επικράτησε με 4 - 2 επί της Δάφνης Εξαμιλίων, ενώ στο ΔΑΚ Κορίνθου ο Άγιος Γεώργιος, σε αγώνα ντέρμπι νίκησε με 1 - 0 τον Πανκαμαριακό. Εκτός έδρας νίκη με σκορ 3 – 2 επέτυχε  ο Παννεμεατικός επί του Τενεάτη στα Αθίκια.
 Με νίκες προχώρησαν  με σκορ 2 – 1 και οι ομάδες του Ηρακλή Λεχαίου και του Ισθμιακού που προσπαθούν για την παραμονή τους στην κατηγορία, επί των καταδικασμένων Ολυμπιακού Άσσου και Πανσολυγειακού, αντίστοιχα. Τέλος ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν η Ελλάς Βέλου με τον ΑΟ Σπαθοβουνίου .

Η 25η αγωνιστική:
Τενεάτης Αθικίων   -  Παννεμεατικός  2- 3
Αστέρας Δερβενίου   -Θύελλα Πετρίου 2 - 1
Ισθμιακός   -Πανσολυγειακός  2- 1
Αγ. Γεώργιος   - Πανκαμαριακός 1 - 0
Ολυμπιακός Άσσου   -Ηρακλής Λεχαίου 1 - 2
Ηρακλής Ξυλοκάστρου   -Δάφνη Εξαμιλίων 4 - 2
Ελλάς Βέλου  - ΑΟ Σπαθοβουνίου 0 - 0
ΠΑΣ Κόρινθος  -Α.Σ. Κόρινθος 2006 Διεκόπη

Πηγή: korinthosnews.gr και korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr/
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου