ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ | Μετά το Πάσχα θα μιλήσω με τους πολίτες του Κιάτου


Στο Κιάτο έχει ανοίξει η συζήτηση για τον επόμενο δήμαρχο. Ο Σπύρος Σταματόπουλος θα είναι και πάλι υποψήφιος και θα διεκδικήσει την τρίτη θητεία.
Απέναντι του μέχρι αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο η δήλωση του δικηγόρου κ.Δημήτρη Παπαγεωργίου ο οποίος εκδήλωση την πρόθεση του να κάνει παρέμβαση με δικό του συνδυασμό, αλλά επίσημα θέση θα πάρει μετά τις γιορτές.
Στον χώρο της ευρύτερης φιλελεύθερης παράταξης δεν κινείται τίποτα σχετικό, αφου είναι γνωστό ότι η ΝΔ έχει για πολλούς λόγους ρίξει λευκή πετσέτα στα δημοτικά του Κιάτου.
Πίεση ασκείται στον επιχειρηματία και αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Σωτήρη Σπηλιωτακάρα, να ενώσει την παράταξη και να τεθεί επικεφαλής για την προσπάθεια ανατροπής της σημερινής δημοτικής αρχής.

Επικοινωνήσαμε με τον κ.Σπηλιωτακάρα και τον ρωτήσαμε σχετικά με τις φήμες και η απάντηση του ήταν:
"Εχω αποδείξει ότι όταν πάρω μία απόφαση φτάνω πάντα στο τέλος ότι και αν συμβεί. Μιλώ με πολλούς φίλους, ακούω πολλά πράγματα και σας διαβεβαιώ ότι όταν το αποφασίσω δεν θα με ενδιαφέρει ποιός θα είναι ο εκλογικός νόμος ή πόσοι θα είναι υποψήφιοι...ας είναι και 20. Κάντε λίγο υπομονή να κάνουμε με το καλό Πάσχα και μετά θα έχουμε πολλά να πούμε. Οι Κιατανιώτες ξέρουν καλά ότι πάντα έκανα ότι μου ζητούσαν, γιατί τους αγαπώ και με αγαπούν. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους τους πολίτες του δήμου Συκιωνίων"...!

 
Είναι μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί αφού όχι μόνο δεν κλείνει καμία πόρτα, απεναντίας τις ανοίγει όλες και το ενδεχόμενο να ηγηθεί του πολιτικού του χώρου είναι περισσότερο απο ορατό.
Περιμένουμε λοιπόν το Πάσχα..!

Street Life
Μάρτιος 2018



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου