Περιμένοντας...τον γιατρό..!


Στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου, τίποτα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει.
Υπάρχουν 2+1 δεδομένα.
Ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, θα είναι και πάλι υποψήφιος ανεξάρτητα απο τις συνθήκες.
Ο Νίκος Σταυρέλης ξεκίνησε ήδη την προεκλογική του εκστρατεία και δεδομένη θεωρείται αυτή την χρονική στιγμή και η υποψηφιότητα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλη Νανόπουλου.
Απο εκεί και πέρα υπάρχει ρευστότητα.
Ο Βασίλης Πανταζής, ετοιμάζεται, ο Κώστας Κόλλιας κάνει διερευνητικές, ο Στάθης Μπούκουρας είναι σε στάδιο λήψης της απόφασης και όλοι πλέον περιμένουν να κάνει ή να μην κάνει κίνηση ο γιατρός.
Ο Χρήστος Χασικίδης είναι ο πραγματικά αστάθμητος παράγοντας όποια και αν είναι η απόφαση του.
Ανθρωποι που βρίσκονται κοντά του δηλώνουν σε κάθε τόνο ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα προβεί σε δημόσια δήλωση η οποία αν δεν ξεκαθαρίζει πλήρως το τοπίο, τουλάχιστον θα δηλώνει τις σκέψεις και την πρόθεση του.
Πολλοί απο τους ανθρώπους του έχουν ήδη ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα θεωρώντας παραπάνω απο σίγουρη την υποψηφιότητα του καρδιολόγου και διευθυντή της καρδιολογικής του νοσοκομείου Κορίνθου.
Στην απέναντι όχθη βρίσκονται αρκετοί, οι οποίοι βάζουν στοίχημα ότι ο κ.Χασικίδης δεν θα "τολμήσει το μεγάλο βήμα" και το εξηγούν ότι δεν θέλει και δεν μπορεί να πάει κόντρα στον εν ενεργεία δήμαρχο.
Στην μία και μοναδική συνέντευξη που έδωσε ο γιατρός είπε ότι θα πάρει ο ίδιος τις αποφάσεις του και δεν επηρρεάζεται ούτε απο τις εξελίξεις μα ούτε απο πιέσεις.
Ομως ο χρόνος τρέχει και αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί τα στελέχη που βρίσκονται κοντά του, τα οποία θεωρούν ότι έχουν στενέψει τα περιθώρια και πρέπει να γίνει σύντομα η δήλωση.

Η υποψηφιότητα Χασικίδη θα αλλάξει τα δεδομένα και σε κάποιες περιοχές όπως οι πρώην δήμοι Τενέας και Σαρωνικού θα τα σαρώσει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αλλά και με τον κόσμο που όσο διαρκεί η συζήτηση για την κάθοδο του ή μη, δηλώνει ανοικτά ότι τον στηρίζει.
Η συζήτηση και η φημολογία για τον γιατρό δεν μπορεί να σέρνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί στην κοινωνία θα του προξενήσει μεγάλη ζημιά.
Η δική μας εκτίμηση και η οποία άσχετα με το τι θα συμβεί προσεχώς είναι ότι:
Ο Χρήστος Χασικίδης ή θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή θα πάει σπίτι του και στην ιατρική του.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο ενδιάμεσο και όποιος το έχει στο μυαλό του πρέπει να το βγάλει για να δεί την πραγματικότητα.

Street Life
Μάρτιος 2018

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου