Αστρολογία | Τι λένε τα άστρα για σας σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου


Καρμική επιτυχία και επίτευξη στόχων θα έχουν σήμερα Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου. Μία απόφαση σημαντική ή ένα  μήνυμα που περίμεναν καιρό είναι προ των πυλών! 
Κριός
Είσαι πολύ ικανός άνθρωπος, Κριέ, με αναλυτικό μυαλό και συγκροτημένη σκέψη. Ό,τι κάνεις είναι σωστά μελετημένο και δεν αφήνεις να σου ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια. Σήμερα, θα διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που προκύπτουν χωρίς άγχος και με μεγάλη σιγουριά.  Δυσκολεύεσαι να δεχτείς τους περιορισμούς, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου, Κριέ. Πριν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση.
 Ταύρος
Κάθε φορά, Ταύρε μου, που αποφασίζεις να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα της καθημερινότητάς σου, κάτι γίνεται και τα εγκαταλείπεις. Μερικές φορές, Ταύρε, μπορεί να αισθάνεσαι, ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να τα διορθώσεις.
 Δίδυμος
Ξανακοίτα τις υποχρεώσεις σου, αφαίρεσε τα λιγότερο σημαντικά (πάντα υπάρχουν) και θα δεις ότι χρόνος θα βρεθεί, αρκεί να υπάρχει η διάθεση. Άλλαξε στάση απέναντι στο ταίρι σου, Δίδυμε και μην αδιαφορείς για κάποια πράγματα. Να ξέρεις ότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.
 Καρκίνος
Είσαι δημιουργικό άτομο, Καρκίνε, και πάντα θέλεις να καταπιάνεσαι με κάτι καινούργιο. Η απραξία σε εκνευρίζει και δε μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να αδρανεί.  Η σχέση σου, Καρκίνε, πολλές φορές σε οδηγεί σε προβληματισμούς. Μη συνεχίσεις όμως έτσι και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Σε σένα, που δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις ευνοϊκότερες επιρροές της, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
 Λέων
Μην αφήνεις αυτό το ταλέντο σου ανεκμετάλλευτο. Χρησιμοποίησέ το για να προωθήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, επιτυγχάνοντας πράγματα για τη βελτίωση της ζωής σου. Φρόντισε να δράσεις άμεσα, Λέων, και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, ώστε να τακτοποιηθούν πολλά θέματα που μπορεί να είναι ακόμη προβληματικά στη σχέση σου.
 Παρθένος
Έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου, Παρθένε μου, που θα μπορούσαν να καλυτερέψουν τη ζωή σου. Εσύ όμως δεν εμπιστεύεσαι πάντα τις ικανότητές σου και διστάζεις να τις εφαρμόσεις.  Στη σχέση σου, Παρθένε μου, μπορεί να υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά με την συζήτηση θα καταφέρεις να τα λύσεις.
 Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις πολύ μεγάλη ικανότητα στο να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις και να τις φέρνεις εις πέρας. Θα είσαι όμως πολύ επιφυλακτικός και δύσκολα θα συνεργάζεσαι με τους άλλους. Η Αφροδίτη από τον Κριό, Ζυγέ, σου δίνει σήμερα τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου.
 Σκορπιός
Η ευαισθησία και η ευγένεια, Σκορπιέ, είναι βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Είσαι κοινωνικό άτομο και συμπεριφέρεσαι με φιλικό τρόπο στους ανθρώπους.  Στη σχέση σου, Σκορπιέ, μπορεί σήμερα να γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου!
 Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, η ικανότητα να λύνεις τα προβλήματά σου θα εντυπωσιάσει όσους σε γνωρίζουν! Το πετυχαίνεις αυτό, με το να είσαι πάντα προσηλωμένος σε οτιδήποτε κάνεις, ενώ δεν υπάρχει κάτι που να αποσπά την προσοχή σου. Η σχέση σου, Τοξότη, αρχίσει και ισορροπεί, οπότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου. Φρόντισε να χειριστείς σήμερα με δεξιοτεχνία τις καταστάσεις.
 Αιγόκερως
Προσπαθείς να περνάνε τα πάντα από τον έλεγχο και την έγκρισή σου, αφαιρώντας από κοντινούς σου ανθρώπους τη δυνατότητα να ρυθμίζουν αυτοί ό,τι τους αφορά. Η σχέση σου, Αιγόκερε, είναι αρκετά καλή, αλλά εσύ ζητάς και κάτι περισσότερο. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο, ότι θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.
 Υδροχόος
Πρέπει οπωσδήποτε να ηρεμήσεις. Ξέφυγε από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οργάνωσε μια απόδραση που θα σε χαλαρώσει και ξεκουράσου. Μπορείς σήμερα, Υδροχόε μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να θέσεις τα όριά σου, ειδικά για το πως βλέπεις μερικά πράγματα στη σχέση σας.
 Ιχθύς
Έχεις ανάγκη να συμμετέχεις στα κοινά και οι κοινωνικές εξελίξεις σε ενδιαφέρουν πολύ. Την ανάγκη σου αυτή θα την κάνεις πράξη, παίρνοντας μέρος σε δράσεις και προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Η καλή σου διάθεση, Ιχθύ, και η υπομονή που δείχνεις πολλές φορές στη σχέση σου, θα κάνουν το ταίρι σου να σου πει κάποια πράγματα, που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου