Καταφύγιοστο Β' Κοιμητήριο Κορίνθου είχε βρει ο killer της Δώρας Ζέμπερη


❱❱ Θαμώνας… νεκροταφείων (!) φέρεται ότι ήταν ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο, με 14 μαχαιριές, τον περασμένο Οκτώβριο στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών!
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν - Σοροπίδης ήταν εξοικειωμένος με τους χώρους των κοιμητηρίων, καθώς εργαζόταν περιστασιακά στο B' Νεκροταφείο της Κορίνθου!
Μάλιστα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να βρήκε καταφύγιο μετά το στυγερό έγκλημα σε μία μικρή αποθήκη στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, περιμένοντας να καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση.
Οπως αποκάλυψαν εργαζόμενοι του νεκροταφείου αλλά και επισκέπτες του χώρου που φρόντιζαν τα μνήματα των δικών τους ανθρώπων, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Σοροπίδη έπεσαν από τα σύννεφα. Και αυτό γιατί ο 58χρονος ήταν ο άνθρωπος που έβλεπαν συχνά να καθαρίζει και να βάφει στον χώρο του νεκροταφείου, όπου φέρεται ότι εργαζόταν περιστασιακά.
Μικρό αποθηκάκι
«Δύο τρεις φορές τον έχω δει, όχι παραπάνω, προτού μπει φυλακή. Δούλευε εδώ, στο νεκροταφείο, καθάριζε, έβαφε τοίχους» ανέφερε μάρτυρας, εξηγώντας ότι τον είχε δει πριν από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.
Οι αποκαλύψεις αυτές φέρεται ότι «δένουν» με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, που εμφανίζουν ως κρησφύγετο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου το μικρό αποθηκάκι στον χώρο του κοιμητηρίου. Εκεί φέρεται ότι κρύφτηκε τα πρώτα 24ωρα μετά τη δολοφονία της Δώρας ο 58χρονος, ευελπιστώντας ότι δεν θα τον εντοπίσει κανείς.
Την ίδια ώρα, τα ευρήματα του βιολογικού υλικού που εντοπίστηκε στα νύχια και σε προσωπικά αντικείμενα της Δώρας διχάζουν αναφορικά με το αν ο Σοροπίδης έδρασε μόνος ή με συνεργούς. Από την έκθεση των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι εντοπίστηκε στα νύχια της γενετικό υλικό και δεύτερου ατόμου, που δεν μπορεί να αποδοθεί με ασφάλεια σε συγκεκριμένο πρόσωπο.
Οι διορισμένοι από τους συγγενείς της Δώρας πραγματογνώμονες, όμως, κάνουν λόγο για λάθος στη λήψη του γενετικού υλικού, καθώς έγινε συλλογή και εξέτασή του απ’ όλα τα νύχια συνολικά, και όχι από το καθένα ξεχωριστά, κάτι που ενδέχεται να αλλοίωσε το δείγμα.
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου