Korinthian Palace-Pietris:Στο μάτι του κυκλώνα!


Δύο μεγάλες επιχειρήσεις που είναι πάντα ο στόχος.


ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ KORINTHIAN PALACE

Εδώ και αρκετά χρόνια ο νεαρός επιχειρηματίας Ηλίας Κακογιάννης και το Korinthian Palace εχουν δεχθεί απίστευτη πολεμική. Απίστευτα εχθρική που δεν έχει και πραγματική βάση.

Για τους πολλούς ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός βοηθά την επιχείρηση και για όσους αρέσκονται σε συνομωσίες είναι και μέτοχος του  Korinthian Palace.

Ανοησίες.

Η επιχειρηματική εμπλοκή του Κακογιάννη με τον δήμο ανέρχετει σε μερικές χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, όταν η εταιρεία κάνει τζίρο εκατομμυρίων.

Την ίδια στιγμή που ακόμα και οι κακότροποι αναγνωρίζουν ότι στο είδος του είναι μέσα στους κοροφαίους στην Ελλάδα.

Οσοι λοιπόν κτυπούν την επιχείρηση ίσως αγνοούν ότι έχει κερδίσει μεγάλους διαγωνισμούς σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα μακράν απο τον δεύτερο λόγο ποιότητας.

Το Korinthian Palace, έχει αναλάβει την σίτιση Νοσοκομείων της Αθήνας,του Πανεπιστημίου Θράκης, την σίτιση κέντρων προσφύγων(Κόρινθο-Ιωάννινα)  και στην Κορινθία χιλιάδες πολίτες του έχουν αναθέσει τελετές και δεξιώσεις.

  Ο Πνευματικός του έχει κάνει αναθέσεις και σε αυτά;
Ακόμα και να ήθελε δεν μπορούσε. Η τεχνολογία, η τεχνογνωσία και η οργάνωση της επιχείρησης την έχει αναδείξει στην Ελλάδα.Στην Κορινθία είναι υπο διωγμό.

Τους καλοκαιρινούς ιδιαίτερα μήνες η επιχείρηση δίνει δουλειά σε 300 Κορίνθιους ιδιαίτερα νέους.

Παρ' όλα αυτά κάποιοι επιθυμούν να κλείσει η επιχείρηση γιατί έτσι το νομίζει το μυαλό τους σωστό.

Αδιαφορούν  για την τύχη των εργαζομένων.


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΙΑ


Και ενώ όλοι κτυπούν το Korinthian Palace και τον Pietris, την ίδια στιγμή άλλη επιχείρηση με παρόμοια παροχή υπηρεσιών λειτουργούσε και πλούτιζε χωρίς να έχει καμία άδεια για τον χώρο των εκδηλώσεων της. Ηταν κυριολεκτικά στον αέρα επι χρόνια. Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτή γιατί οι ιδιοκτήτες της είναι "ευέλικτοι" πολιτικά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

 

PIETRIS: ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ


Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν ο επικεφαλής της Pietris, Γιώργος Πιέτρης, πέρασε μία φάση ισχυρής αλλαζονείας και πρόκλησης.Πήρε το μάθημα του και μάλιστα πολύ σκληρά.

Τα πράγματα ήταν κάπως φυσιολογικά αφου απο το μηδέν έκτισε μία σούπερ επιχείρηση και τα λάθη την οδήγησαν σε παραλίγο λουκέτο.

Εμαθε όμως και άλλαξε πορεία.

Οι Κορίνθιοι έχουν μείνει στο πολυτελές κότερο που κυριολεκτικά τον "σακάτεψε" κοινωνικά και επιχειρηματικά. Ενα νέο παιδί που ήταν αυτοδημιούργητο και ένοιωσε σε κάποια στιγμή ότι όλος ο κόσμος του ανήκει. Το πλήρωσε.

Τα ΜΜΕ τον ξέσκισαν κυριολεκτικά. Και για την σχέση του με τον Κώστα Κόλλια όταν ήταν βουλευτής.

Που είναι σήμερα ο Γιώργος Πιέτρης;

Τον έχει δεί κανείς τα τελευταία 4 χρόνια να κυκλοφορεί στην πόλη;

Τα λάθη του προσπαθεί να διορθώσει είναι η πραγματικότητα αλλά το κάνει.

Και προσπαθεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις της επιχείρησης σε ένα περιβάλλον εχθρικό και στην καρδιά μίας τεράστιας κρίσης.

Η αλήθεια είναι ότι απο τις 5 το πρωί είναι κλεισμένος στο εργοστάσιο στον Ισθμό και προσπαθεί να κρατήσει όρθια την επιχείρηση. Τους καλοκαιρινούς μήνες απασχολεί περίπου 300 εργαζόμενους και ήδη έχει αρχίσει να ανακτά μερίδιο στην Ελληνική αγορά. Σε συνεργασία μάλιστα με το  Korinthian Palace, έχει κερδίσει σημαντικούς διαγωνισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Παρ' όλα αυτά το ζαχαροπλαστείο στα περιβολάκια είναι το πρόβλημα.που δεν ξεπερνούν οι Κορίνθιοι. Ασχετα αν λίγο πιο κάτω γίνεται κατάληψη ολοκληρωτική του πεζοδρόμου της Εθνικής Αντίστασης και μάλιστα με άδεια απο την σημαία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Να την κλείσουμε και αυτή την επιχείρηση;



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:


 Στην Κορινθία ανεχθήκαμε τους Ισραηλινούς του καζίνο να εξαφανίζουν περισσότερα απο 500 εκατομμύρια ευρώ και να τους κάνουμε ακόμα τεμενάδες. Εκεί δεν πρέπει να πάει άραγε η επιθεώρηση εργασίας;

Για τους ξένους δίνουμε γη και ύδωρ αλλά κανένα έλεος για τους συμπατριώτες μας.

Κείμενο: Γ.Λ.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου