ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι άσχημοι κερατώνουν


❱❱ Ανατροπή από νέα έρευνα, που θέλει τους σεξουαλικά ικανοποιημένους και τους λιγότερο όμορφους να απατούν τους συντρόφους τους
Οσο πιο καλό σεξ απολαμβάνει κανείς και όσο πιο άσχημος είναι τόσο πιθανότερο είναι να απατήσει τον σύντροφό του.
Νέα έρευνα που σκιαγραφεί το προφίλ της απιστίας με αφορμή τη σημερινή γιορτή των ερωτευμένων έρχεται να ανατρέψει την κοινά αποδεκτή άποψη ότι ροπή στην απιστία έχουν τα πιο ελκυστικά άτομα και εκείνα που δεν έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, βάζοντας σε σκέψεις όσους κοιμούνταν ήσυχοι έως τώρα.
Ερευνητές του πολιτειακού πανεπιστημίου της Φλόριντα, που παρακολούθησαν στενά 233 νιόπαντρα ζευγάρια για διάστημα έως 3,5 ετών, καταγράφοντας οτιδήποτε συνέβαινε στις σχέσεις τους, με έμφαση στην ικανοποίηση από τον γάμο και στις εξωσυζυγικές περιπέτειες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ευκολότερα απατούν οι νεότεροι, οι λιγότερο ικανοποιημένοι με τον γάμο ή τη σχέση τους και όσοι έχουν πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.
«Μοναχικές ψυχές»
Σε ό,τι αφορά τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, οι ερευνητές κατέληξαν ότι οι λιγότερο ελκυστικές γυναίκες είναι πιο πιθανό να απιστήσουν σε σχέση με τις όμορφες, τη στιγμή που οι πιο άσχημοι άντρες είναι και οι πιο πιστοί. Αντιθέτως, ένας άντρας μπορεί να ενδώσει ευκολότερα στον πειρασμό αν έχει άσχημη σύντροφο. Οι «μοναχικές ψυχές», τέλος, μπορεί να μην έχουν το άγχος της απιστίας, θα πρέπει όμως σήμερα να έχουν το άγχος των ιών, αφού, σύμφωνα με την ΙΒΜ, είναι πιθανότερο να κολλήσουν ιό στον υπολογιστή τους την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, ανοίγοντας spam μηνύματα που διαφημίζουν ραντεβού με καλλονές.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου