Ο ρόλος του Βασίλη Πανταζή στον δήμο Κορινθίων..!


Κάποιοι λένε ότι έχει ακραίες απόψεις.
Στην καθημερινότητα του όμως είναι ένας πράος άνθρωπος με σοβαρότητα.
Πουθενά δεν έχουν καταγραφεί τέτοιες απόψεις απεναντίας ,προσεγγίζει τα πολιτικά πράγματα με νηφαλιότητα.
Ηταν ανώτατος στρατιωτικός αλλά και πτυχιούχους πολιτικός μηχανικός.
Η συμμετοχή του στα δημοτικά πράγματα  της Κορίνθου κρίνεται ακόμα και απο τους "αμντιπάλους" ως εξαιρετικά χρήσιμη για την πόλη, γιατί πάντα είναι διαβασμένος, πάντα γνωρίζει το θέμα για το οποίο μιλά και δεν είναι ερειστικός.
Ο Βασίλης Πανταζής το 2014 εγκατέλειψε νωρίς το όνειρο του να ηγηθεί συνδυασμού στον δήμο Κορινθίων και εντάχθηκε στην Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου, όπου γρήγορα διαπίστωσε ότι δεν ήταν αρεστός και αποδεκτός απο τους θμεταφύλακες της ομάδας...!
Αποχώρησε πριν λίγο καιρό.
Ο κ.Πανταζής έχει τον κόσμο του και πολλούς φίλους που τον εμπιστεύονται και οι οποίοι θεωρούν ότι δεν πρέπει να ιδιωτεύσει μία φωνή που μπορεί να προσφέρει στην πόλη.
Δεν είναι μυστικό ότι έχει επανασυστήσει την ομάδα του και την διευρύνει μάλιστα με ορίζοντα τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Στόχος του είναι να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα αλλα ταυτόχρονα είναι ανοικτός σε διεργασίες και συνεργασιες που θα βγάλουν την πόλη απο το "τέλμα", όπως λέει.
Σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα ισχυρό παράγοντα των δημοτικών εκλογών και θα παίξει τον δικό του ρόλο είτε με το ισχύον σύστημα είτε με σύστημα απλής αναλογικής.
Με δεδομένο ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον κ.Νανόπουλο, τον οποίο, εμπιστεύθηκε, δοκίμασε και τελικά απέρριψε,ο Βασίλης Πανταζής, συνεχίζει την προσπάθεια του αυτόνομα ξαι αυτοδύναμα.
Ο ρόλος του στις εκλογές του 2019 θα είναι καταλυτικός και αυτό το γνωρίζουν ήδη οι εμπλεκόμενοι στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου