Αυτοί είναι οι καλύτεροι εραστές στον κόσμο


Πραγματοποιήθηκε μία από τις μεγαλύτερες έρευνες κι εμείς είμαστε εδώ να σας την παρουσιάσουμε. Ψάχνεις τον ή την καλύτερη σύντροφο; Δες που πρέπει να ψάξεις!

Είσαι άνδρας και ψάχνεις την πιο καυτή σύντροφο; Ψάξε ανάμεσα σε γυναίκες από τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ. Είσαι γυναίκα και ψάχνεις τον πιο επιδέξιο παρτενέρ; Εσύ πρέπει να ψάξεις σε Αυστραλία, Νότια Αφρική και ΗΠΑ.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την έρευνα στα περισσότερα από 22.000 μέλη της ιστοσελίδας saucydates.com που επιχείρησε να χαρτογραφήσει το πού βρίσκονται οι καλύτεροι εραστές – άνδρες και γυναίκες – στον κόσμο.
Η ιστοσελίδα κάλεσε τα μέλη της να βαθμολογήσουν από το 0 έως το 10 τους συντρόφους τους – μηδέν πήραν όσοι ήταν οι «χειρότεροι που είχαν ποτέ» και δέκα όσοι ήταν «οι καλύτεροι που είχαν ποτέ».
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα:
– Οι άνδρες έβαλαν βαθμό 8 που σημαίνει πολύ καλές επιδόσεις σε γυναίκες από τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ. Μια κατηγορία κάτω – στο 7 – βρέθηκαν γυναίκες από τη Γερμανία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική και τη Μεγάλη Βρετανία. Έξι πήραν, τέλος, οι ερωμένες κρίθηκαν οι γυναίκες από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ισπανία
– Οι γυναίκες επέλεξαν ως καλύτερους εραστές τους Αυστραλούς, τους Νοτιοαφρικανούς και τους Αμερικάνους. Μια θέση κάτω βρέθηκαν Καναδοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Ινδοί, Ιταλοί και Ισπανοί. Οι χειρότεροι – με βαθμολογία 4 – ήταν οι Νεοζηλανδοί.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου