Εχασε και ο ΑΟΛ - και οι 3 στην ζώνη του λυκόφωτος!..


Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο «γηραιός», μετά τη νίκη του επί του ΑΟ Λουτρακίου.
Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Αγγελούδη, ο Διαγόρας πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΑΟΛ.
Με γκολ ξεκίνησε ο Διαγόρας, που άνοιξε το σκορ στο 17', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέεφ ο Σκάρος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Αγγελούδης στην επαναφορά με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 26 οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Σουάνη από κντά να πλασάρει άουτ. Στην επανάληψη, ο Διαγόρας ξεκίνησε και πάλι με ευκαιρία, με τον Διασσινό να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Σκάρο πριν πλασάρει. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο, οι Ροδίτες έχασαν νέα ευκαιρία, με τον Αγγελούδη να σουτάρει στο δοκάρι στο 61'. Δύο λεπτά μετά, ο Στασινόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά το σουτ του από κοντά έφυγε ψηλά άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 17' Αγγελούδης
Διαγόρας (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Μεντής, Προβατίδης, Γεωργίου (64' Βελλίνης), Σουάνης, Αγγελούδης (84' Καρπαθάκης), Σκάρος (57' Σερτζίνιο), Βελέτης, Πέεφ (90' Ρούνιτς)

Α.Ο. Λουτρακίου(Γιάννης Νούλας): Διασσινός, Στασινόπουλος Δ. , Τσώκος, Ντερτίλης, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης (72' Ζερβός), Γούλας, Σιώκος (64' Λάκα), Δαλκαφούκης (84' Γεωργούλιας), Στασινόπουλος Ε. , Γεωργίου

Πέλοπας και Ζυγολατιό έπαιξαν χθες με τα αποτελέσματα:

Ιωνικός - ΑΟ Ζευγολατιού 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: 39' πεν Αλεξίου, 88' Φιλιμέγκας
Έκανε το καθήκον του ο Ιωνικός, που επικρατησε με 2-0 του Ζευγολατιού. Στους 13 βαθμούς ανέβηκαν οι γηπεδούχοι, ενώ τελευταίοι χωρίς βαθμό παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι. Το σκορ άνοιξε ο Αλεξίου με πέναλτι που κέρδισε ο Όλα στο 39', ενώ το τελικό 2-0 έγραψε ο Φιλιμέγκας στο 88'.
Ιωνικός (Ν. Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Χριστόπουλος (83′ Φιλιμέγκας), Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Πογοσιάν, Αλεξιου (89′ Κουρούμα), Παπαθανασίου (60′ Σιδηρόπουλος), Ολα, Χαλκιάς, Καλτσάς (68′ Σικαλιάς).
ΑΟ Ζευγολατιού (Π. Κολλιάκος): Ντάτσης, Παππάς Τ., Βελέντζας, Σούλη (40′ λ.τρ. Μπαρτζη Ν.), Τσέλα, Ζαχαρόπουλος (80′ λ.τρ. Παππάς Κ.),Σπέτι, Καλλιρης Α., Μαντζώρος (65′ Μπαρτζη Σπ.), Καραγκούνης, Καλλίρης Α..

Πέλοπας Κιάτου - ΓΑΣ Ιάλυσος 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 59' Δελαπόρτας
Σημαντικό «διπλό» για τον Ιάλυσο, που επικράτησε με 1-0 του Πέλοπα στο Κιάτο. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 59' ο Δελαπόρτας.
Πέλοπας Κιάτου (M. Γκόφας): Ριζάϊ, Ντουμπανάκης (64′ Θεοδωρόπουλος), Κουρούμαλης (77′ Ροθώνης), Νάκας, Παπαδόπουλος, Πενέσης, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλς, Μυργιώτης, Ραχίμ (70′ Πράτος), Μιχαλόπουλος (62′ Γάλας)
Ιάλυσος (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Χριστόφ (46′ Κόλα), Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης (46′ Φαβάλι), Μπεγκλετζής (93’Καραμανώλης), Σταυλάς, Δήμας, Βλάχος (876′ Αρέτογλου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου