Μαθήματα Ρυθμικής Γυμναστικής στο Ζευγολατιό


Έναρξη νέας προπονητικής περιόδου Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατιού

    Ρυθμική Γυμναστική: Όταν ο χορός και η καλλιτεχνική έκφραση συναντούν τoν αθλητισμό

    Το παιδί σας θέλει να ασχοληθεί ενεργά με ένα άθλημα αλλά οι γνωστές επιλογές των κλασικών ομαδικών η ατομικών αθλημάτων δεν το ικανοποιούν. Έχετε σκεφθεί την Ρυθμική Γυμναστική?Πρόκειται για ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό άθλημα που βασίζεται στο τρίπτυχο θάρρος, δύναμη και ευλυγισία.

Το άθλημα της Ρυθμικής απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 3 ετών και άνω. Με τη ρυθμική οι αθλήτριες αποκτούν σωστή στάση σώματος, μυϊκή δύναμη, φυσική κατάσταση, ευλυγισία, πειθαρχία, ευγενή άμιλλα, συνεργασία, δημιουργικότητα. Ασχολούνται με το σώμα τους, ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνουν ισχυρό χαρακτήρα με ήθος. Εκτελούν τις ασκήσεις τους με τη συνοδεία μουσικής, καλλιεργώντας το ρυθμό, την έκφραση, τη χάρη και την ομορφιά, σε συνδυασμό με όργανα (σχοινάκι, στεφάνι, μπάλα, κορύνες και κορδέλα) με βάση τις αρχές του μπαλέτου και της Ρυθμικής Γυμναστικής.
Στο τέλος κάθε χρονιάς γίνεται επίδειξη γυμναστικής στην οποία συμμετέχουν όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Έναρξη Μαθημάτων –Προπονήσεων: Δευτέρα 8.1.2018
Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατίου 2741054323 6940813100
Ρυθμική Γυμναστική για κορίτσια από 3 ετών.......

    Απευθυνόμαστε στους γονείς και τη νεολαία της Βόχας και των γειτονικών περιοχών, για να τους υπενθυμίσουμε ότι η καλλιέργεια του σώματος μπορεί να αποδώσει καλλιέργεια του πνεύματος.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου