Εφαρμογή στα κινητά κρύβει «ψωμάκια» και προσθέτει ύψος


Αν δεν καταφέρατε να ακολουθήσετε κάποια αποτελεσματική δίαιτα έως τα Χριστούγεννα και σας απασχολεί να είστε αψεγάδιαστοι στον φακό παρά τα κιλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες που «δειγματίσατε» από τον Νοέμβριο, μην ανησυχείτε.
Η επιστήμη ήρθε να σας λύσει το ζήτημα με μια εφαρμογή που εξαφανίζει δεκάδες κιλά! Η εφαρμογή PortraitPro Body 2 δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη, αντί της... προνομιακής τιμής των 50 λιρών (57 ευρώ), να μεταμορφώσει το μοντέλο του ή τον εαυτό του, αν πρόκειται για selfie, προσθέτοντας ακόμα και ύψος.
Με την ίδια δε ευκολία μπορεί από το να κρύψει «ψωμάκια» και να προσθέσει καμπύλες κατά βούληση μέχρι να φτιάξει και τη στάση του σώματος. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ κατάφεραν να «εκπαιδεύσουν» το πρόγραμμα στο να αναγνωρίζει χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη ομορφιά, εγκαθιστώντας εκατομμύρια εικόνες από σιλουέτες και σώματα.
Το software, που μπορεί να συνδεθεί και με το Photoshop, έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ερασιτέχνες φωτογράφους, που επιθυμούν να κάνουν τους εικονιζομένους ιδανικούς σε επίπεδο εμφάνισης με μερικά κλικ.



Φωτογραφίες πριν και μετά, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπεύθυνοι της εταιρίας Anthropics Technology η οποία παράγει το PortraitPro Body 2, δείχνουν τα πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα, που σίγουρα θα ελκύσουν τους παθιασμένους με την τέλεια selfie χρήστες των σάιτ κοινωνικής δικτύωσης.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου