"Sabor": Τέτοιο ρέστωραν δεν είχε ποτέ η Κόρινθος..!!!


Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά δεν είναι.
Υπάρχει δίπλα μας, στην πόλη μας  ένα εστιοτόριο που ξεφεύγει απο τα δεδομένα της επαρχίας και σε κάνει να νοιώθεις κάτι ξεχωριστό, όταν περάσεις την πόρτα του.
Η Κόρινθος πλέον έχει το δικό της γκουρμέ ρέστωραν και μάλιστα πολύ υψηλού επιπέδου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα διάσημα μαγαζιά των Αθηνών.
Ενας πολύ ταλαντούχος σεφ, μία απογειωτική κουζίνα, εξαιρετική εξυπηρέτηση, όμορφο ντεκόρ και απεριόριστη θέα στον Κορινθιακό κόλπο, είναι το μίγμα που κάνει το Sabor, ολότελα μοναδικό.
Ο Κορίνθιος σεφ Λευτέρης μαζί με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει ένα μαγαζί που καλύπτει όλα τα στάνταρ ποιότητας ακόμα και για όσους δεν βρίσκουν ένα καλό λόγο να πούν.
Τα πιάτα που φτιάχνει ο Λευτέρης απλά δεν υπάρχουν...
Τις γεύσεις τους τις θυμάσαι για καιρό γιατί απογειώνουν όλες τις αισθήσεις.
Το μυστικό κρύβεται στο ταλέντο αλλα και τα αγνά υλικά, Το Sabor by leyteris, είναι ίσως το μοναδικό εστιατόριο στην Πελοπόννησο που δίπλα απο τα τραπέζια έχει το δικό του μποστάνι που παράγει όλα τα χειμωνιάτικα ζαρζαβατικά...
Οποιο πιάτο και αν δοκιμάσεις σε περιμένει μια σπουδαία έκπληξη και μία έκρηξη ισσοροπημένων γεύσεων, σερβιρισμένα ως μικρά έργα τέχνης.





Ολα είναι πολύ προσεγμένα, χωρίς να προκαλούν και το σημαντικότερο σε τιμές που είναι προσφορά για τους Κορίνθιους.
Σε παρόμοιας ποιότητας ρέστωραν στην Αθήνα θέλεις ένα μηνιάτικο για να για φας ενώ στο Sabor θα πληρώσεις κάτι παραπάνω απο μία απλή ταβέρνα και θα το θυμάσαι για πολύ καιρό.
Οποιο πιάτο και αν πάρεις δεν θα σε απογοητεύσει γιατί το καθένα έχει τον δικό του τρόπο να σε ταξιδέψει.
Το Sabor by Leyteris, βρίσκεται στον Βράχο λίγο κάτω απο το νοσοκομείο και για να κάνετε κράτηση τηλεφωνείστε στο:
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου