Και στην ανάπλαση του Φαλήρου η εταιρεία Λαρσινός...!!!


 Η ανάδοχος εταιρία ΑΚΤΩΡ ανάθεσε στην Εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε την προμήθεια σκυροδέματος για τα έργα υποδομής της Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Το εργοτάξιο της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ ήδη έχει εγκατασταθεί στο παραλιακό μέτωπο και αυτή την ώρα γίνονται οι τελικές δοκιμές και τις επόμενες ημέρες ξεκινά η προμήθεια σκυροδέματος.

Το χρονοδιάγραμμα είναι αρκετά σφιχτό καθώς το έργο υπεγράφη τον περασμένο Μάιο και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τα μέσα Φεβρουαρίου 2019 (έχει 21 μήνες προθεσμία).
Οι πρώτες εργασίες έχουν να κάνουν με την μετατόπιση της Παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος, τμήμα από το ΣΕΦ μέχρι την σύνδεση της με την Λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου μέχρι τα μέσα του 2018 
ο αυτοκινητόδρομος θα μετατοπιστεί κατά περίπου 90 μέτρα προς τη θάλασσα και θα "ταπεινωθεί" έως 3 μέτρα προκειμένου να μην είναι άμεσα  "ορατός".
Τότε θα κουμπώσει με το υπάρχον οδικό δίκτυο και οι οδηγοί θα γνωρίσουν από πρώτο μάτι μία διαφορετική διαδρομή από αυτή που κάνουν σήμερα.

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ είναι μία από τις πιο δυναμικές και ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες Εταιρείες στους τομείς της εκμετάλλευσης Λατομείων και παραγωγής Ετοίμου Σκυροδέματος, με έδρα την Κόρινθο.

Πέρσι η Εταιρία ΛΑΡΣΙΝΟΣ κατέκτησε την κορυφαία μέχρι σήμερα διάκριση της, ως η 5η πιο αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα.

Συμπεριελήφθη στη λίστα του Fortune 500 με τις επιχειρήσεις που σημείωσαν τις υψηλότερες επιδόσεις στην εγχώρια αγορά.

Οι 30 επιχειρήσεις της λίστας που άφησαν το αποτύπωμά τους στην εγχώρια επιχειρηματική σκηνή, σε µια περίοδο αρνητικής ψυχολογίας και αβεβαιότητας.

Κοινά χαρακτηριστικά τους η εξωστρέφεια, η οικονοµική υγεία και η διάρκεια όσον αφορά την απόδοσή τους.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα διαθέτοντας λατομεία και μονάδες παραγωγής σκυροδέματος (μόνιμα και εργοταξιακά για την εξυπηρέτηση εκτέλεσης τεχνικών έργων), παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η συνεχής ανάπτυξη της Εταιρείας βασίζεται:

    στις συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες παραγωγής,
    διάθεσης και οργάνωσης
    στην πιστοποίηση και την καινοτομία, τόσο των προϊόντων,
    όσο και των διαδικασιών παραγωγής
    στα 40 χρόνια εμπειρίας
Πηγή: korinthosnews.gr
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου