Ο Κώστας Κεφαλάς κορυφαίος της 6ης αγωνιστικής στο Νότο


Ολοκληρώθηκε η έκτη αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Β’ Εθνικής, με το basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Κώστας Κεφαλάς


Ο έμπειρος γκαρντ της Κορίνθου ήταν ο άνθρωπος που έσπασε το αήττητο του Ηρακλείο στα «Δυο Αοράκια«, «εκτελώντας» το ουσιαστικά και χαρίζοντας ένα πολύ μεγάλο διπλό στην ομάδα του. Ο 36χρονος γκαρντ είχε 20 πόντους με 4 τρίποντα, με το ένα από αυτά να έρχεται από το κέντρο του γηπέδου στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου. Ο ικανότατος σκόρερ είχε 16 πόντους στα πρώτα 12 αγωνιστικά λεπτά, σοκάροντας την αμυντική γραμμή των Κρητικών.

2.Τάσος Καλλιανιώτης


Ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα των Βορείων προαστίων, και η αγωνιστική του άνοδος έφερε ένα μεγάλης σημασίας διπλό για την ομάδα του, η οποία πέρασε από το κλειστό του Ζωγράφου κερδίζοντας τον αήττητο στο σπίτι του, πριν το παιχνίδι, ΕΦΑΟΖ. Ο 34χρονος γκαρντ, ήταν αυτός που με συνεχόμενα τρίποντα άνοιξε την διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ κατάφερε να περιορίσει τον εξαιρετικό, Νίκο Παπαρέγκα στους μόλις 2 πόντους.

3.Νίκος Πέττας

Μια από τις καλύτερες επιδόσεις της καριέρας του πραγματοποίησε ο πολύπειρος φόργουορντ, ο οποίος στο ξέσπασα του Διαγόρα Δρυοπιδέων, πέτυχε 37 πόντους στο παιχνίδι με την Νέα Κηφισιά, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στο άνετο και εντυπωσιακό 102-79. Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα Πατρών έφτασε τους 140 πόντους στην κατηγορία, και με 23,4 πόντους ηγείται στον πίνακα των σκόρερ.

4.Διονύσης Καραμπάτσος

Ο Ζακυνθινός φόργουορντ ήταν από αυτούς που πέρασε από χίλια κύματα στην φετινή του παρουσία στον Μανδραϊκό, και το τελευταίο διάστημα αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του, όντας ηγετικός. Ο 31χρονος αθλητής στην πολύτιμη νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας είχε 17 πόντους με τρία τρίποντα, με το τρίτο να είναι το καθοριστικό, το οποίο ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Δυτικής Αττικής.

5.Λάζαρος Τασσόπουλος


Το ότι ο Τρίτωνας πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, και βρίσκεται στο 5-1, οφείλεται εν πολλοίς και στην ποιοτική προσθήκη του «Λάρυ», ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέουν έμπειρους σέντερ της κατηγορίας, με παρουσία σε Χολαργό, Ιωνικό Νικαίας και Περιστέρι τα προηγούμενα χρόνια. Στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, ο 35χρονος ψηλός είχε 17 πόντους, με καταλυτική παρουσία μέσα στις ρακέτες.

Προπονητής
Κώστας Ρουμελιώτης


Στην δεύτερη του εβδομάδα στο Κορωπί, ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη, ενώ θα μπορούσε να έχει 2/2, αν δεν είχε ηττηθεί την ύστατη ώρα στις Αδάμες την προηγούμενη αγωνιστική από την ΑΕΝΚ.  Ο πρώην τεχνικός της Καρδίτσας μετέτρεψε σε λειτουργικό σύνολο την ομάδα της Ανατολικής Αττικής, με πέντε παίκτες να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων, και στην τοποθέτηση του ως προπονητή της αγωνιστικής να αντικατοπτρίζεται σύσσωμη η αγωνιστική πρόοδος της ομάδας του, η οποία νίκησε την έδρα της τον πολύ ισχυρό, Ιπποκράτη Κω.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου