Η εκλογική επιτροπή είπε ΝΑΙ στον Σωτήρη Μουρίκη


Συνήλθε το μεσημέρι η Εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την ανακήρυξη των συνδυασμών των εκλογών της 19ης Δεκεμβρίου.
Στην επιτροπή συζητήθηκε επι 3 ώρες περίπου το ερώτημα του κ.Παναγιώτη Πιτσάκη αν μπορεί να είναι υποψήφιος ως συνταξιούχος ο κ.Μουρίκης.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν και δικηγόροι των συνδυασμών.
Πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής  είναι η κα. Πέννυ Επιβατινού και συμμετείχαν δύο εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου και δύο απο την περιφερειακή διοίκηση.
Το αποτέλεσμα της επιτροπής στο ερώτημα αν είναι νόμιμη η κάθοδος Μουρίκη ήταν 3-2 και τελικά ανακηρύχθηκε και επίσημα ο συνδυασμός.
Για το θέμα αυτό έβγαλε ανακοίνωση και το γραφείο τύπου της ΔΕΠ.

«ΜΕΘ’ ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ»
Συνήλθε σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ανακήρυξε ως υποψήφιους τους 5 συνδυασμούς που είχαν καταθέσει τις αντίστοιχες υποψηφιότητες.
Το ρεύμα νίκης που έχει δημιουργηθεί γύρω από το συνδυασμό μας ΔΕΝ πρόκειται να ανακοπεί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αντιπάλων κι εχθρών.
Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για έναν καθαρό αγώνα χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση και προχωρούμε με το πρόγραμμά μας δίπλα στους σκληρά δοκιμαζόμενους Κορίνθιους επιχειρηματίες.
Παραμένουμε συνεπείς στις προσδοκίες του επιχειρηματικού κόσμου που βλέπει στο συνδυασμό μας και τον επικεφαλής του Σωτήρη Μουρίκη τον ηγέτη και εγγυητή της επόμενης ημέρας στο Κορινθιακό επιχειρείν.
Γραφείο Τύπου ΔΕΠ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου