Δεν τα κατάφερε στην Ρόδο ο ΑΟΛ και έχασε 1-0


Χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σερτζίνιο, η Ρόδος πήρε την νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στον ΑΟ Λουτράκι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Εικόνα του παιχνιδιού: Κακό ποιοτικά παιχνίδι, με αργό ρυθμό και χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με πέναλτι του Σερτζίνιο, όμως δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το Λουτράκι δεν κατάφερε να εμφανιστεί ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και παρότι μετά το 75′ ανέβηκε, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παναγόπουλου. Την νίκη της Ρόδου επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Λούκας Ολιβέιρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου χιαστού και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τους επόμενους έξι μήνες.
‘Α ημίχρονο: H Ρόδος ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, πήρε την κατοχή της μπάλας από τον αντίπαλο της και μόλις στο 10′ κατάφερε να προηγηθεί. Ο Ιμεραλιλάι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσιώκο και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σερτζίνιο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στην συνέχεια του ημιχρόνου η Ρόδος κράτησε την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Διασηνού. Στο 38′ ο Ολιβέιρα δέχθηκε ένα»δολοφονικό» μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του αγώνα ώστε να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο παίκτης μεταφέρθηκε με το φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και στην συνέχεια με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
Β’ Ημίχρονο: Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακός. Και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Πάρης Ανδράλας πέρασε στο παιχνίδι τον Μιχάλη Αυγενικού με σκοπό να δώσει άλλον αέρα στην ομάδα του, όμως ο παίκτης, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό ήταν φανερά εκτός ρυθμού. Μετά το 75′ το Λουτράκι ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για την ισοφάρηση χωρίς ωστόσο να μπορέσει να  δημιουργήσει ευκαιρίες στην ομάδα της Ρόδου.
ΜVP: Πολυτιμότερος παίκτης για την Ρόδο ήταν ο Σερτζίνιο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εκτός από το γκολ που πέτυχε στο 10′ ήταν αρκετά δραστήριος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του.
Το φίλμ του αγώνα:
5′ Δυνατό σουτ του Σερτζίνιο δύσκολη επέμβαση του Διασηνού, στην επαναφορά ο Ολιβέιρα έστειλε την μπάλα αουτ.
10′ Ο Τσώκος ανέτρεψε τον Ιμεραλιλαϊ και ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σερτζίνιο που πέτυχε το 1-0.
27′ Καλή εκτέλεση από τον Σερτζίνιο, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Διασηνού.
34′ Σουτ του Σερτζίνιο στα χέρια του Διασηνού. 77′ Σουτ του Γωνιάδη πάνω από τα δοκάρια του Παναγόπουλου.
89′ Σουτ του Γωνιάδη πάνω από τα δοκάρια.
Συνθέσεις:
AΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάϊ (75′ Καντιμοίρης), Κουρούπης, Μκρτσιάν, Αποστόλου (63′ Αυγενικού), Πότσι, Πινδώνης, Σερτζίνιο, Ολιβέιρα (38′ Πάλλας), Λέκκας (Ζώνας), Παβίσεβιτς.
AO ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διασηνός, Στασινόπουλος Δ, Τσώκος, Ντερτηνής, Τζορμπατζίδης (49′ Σαλοδημήτρης), Στασινόπουλος Λ, Σιώκος, Γεωργίου (86′ Παππάς), Γωνιάδης, Ζερβός (68′ Πετρίδης), Γούλας.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου