Ηττα 4-1 για το Ζευγολατιό απο τον Ιάλυσο!

 
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε στο Οικονομίδειο του ΑΟ Ζευγολατιού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής.
Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξιάδη δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες και έφθασαν εύκολα στην τελική επικράτηση μιας και ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο τους.
Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο διάστημα στο οποίο κατάφεραν να πετύχουν τα τρια από τα συνολικά τέσσερα τέρματα τους. Έτσι στο δεύτυερο ημίχρονο μπόρεσαν να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων. Η ροδίτικη ομάδα έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη και έτσι ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον της στο φετινό πρωτάθλημα.
Τα γκολ
Στο 10′ ο Καμπλιώνης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Πόποβιτς, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 0.
Στλο 42′ ο Πόποβιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Δήμας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πολυδωρόπουλος έπαιξε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πόποβιτς για να ανεβάσει έτσι τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 49΄ο Πόποβιτς με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 4 – 0. Είχε προηγηθεί σουτ του Μαγκάκη με το οποίο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι αλλά και σουτ του Βλάχου στη συνέχεια που απόκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας των αντιπάλων.
Στο 75΄ο Παινέσης εκτέλεσε φάουλ και ο Παππάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 4 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φίτσας από τοιν Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής και «βοηθοί» του οι κ. Κεφαλιάκος και Φαγκρίδας από τον Πειραιά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τζουμάγκας, Μαγκάκης, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Φαβάλι (60′ Σταυλάς) Δήμας, Βλάχος (55′ Σπάρταλης), Καμπλιώνης, Δελαπόρτας (60΄Δελαπόρτας), Πόποβιτς
 
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Σκούρτης, Πολυδωρόπουλος, Καντιλεράκης (46′ Ζάρκος), Σπέτσι, Παππάς, Σενάϊ, Γλυκοφρύδης (61′ Κουτσούμπελας), Παινέσης, Καργκούνης, Αποστολάκης, Μαντζώρος (35′ Μπουρκαγιάνι)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου