Το... φλαμίνγκο πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ..!!


Θα μπορούσε να ακούγεται σαν ανέκδοτο με έναν Πόντιο, έναν Κρητικό και ένα φλαμίνγκο πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ, αλλά δεν είναι...
Είναι ένα αστείο περιστατικό που συνέβη στην Αίγινα με πρωταγωνιστές δύο εναερίτες τεχνικούς. Ο Πόντιος Μπάμπης Σαββίδης και ο Κρητικός Γιώργος Μαντζοράκης πήγαν να επισκευάσουν βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο της ΔΕΗ στο νησί και βρέθηκαν να φωτογραφίζονται με ένα φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο πάνω στην κολόνα!
Τι είχε γίνει; Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε μία παρέα λουομένων, οι οποίοι, βλέποντας τους εναερίτες να εργάζονται στην κολόνα, θέλησαν να τους φωτογραφίσουν με το φλαμίνγκο: «Ολη η γειτονιά γελούσε με το σκηνικό» είπε στο τοπικό σάιτ ο Μπάμπης Σαββίδης.
Ηταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για τους εναερίτες, οι οποίοι εργάζονται σε μια από τις δυσκολότερες και πιο επικίνδυνες δουλειές, λίγο μετά την επισκευή της βλάβης που τους κράτησε περισσότερο από μία ώρα πάνω στην κολόνα. Ετσι, ο σταρ του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλος από το ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο, φωτογραφήθηκε, εκτός από τις παραλίες, και στον... αέρα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου