ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα


Επιτέλους, η 2η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2017 είναι γεγονός. Οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς από της Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα Επιμελητήρια και τους φορείς και φυσικά από τους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν.
Η έκθεση καθιερώθηκε ήδη στην συνείδηση επαγγελματιών και κοινού σαν ένα μεγάλο γεγονός, μια γιορτή εξωστρέφειας που αποδεικνύει την δυναμική της Πελοποννησιακής παραγωγής.
Το ενδιαφέρον για συμμετοχή από τους παραγωγούς και επιχειρηματίες είναι ιδιαίτερα αυξημένο και το κλίμα που επικρατεί στις προετοιμασίες είναι εορταστικό, όπως είναι λογικό. Οι υποβολές αιτήσεων για  συμμετοχή στον χώρο της έκθεσης είναι πολλές, μιας και η προηγούμενη διοργάνωση αποδείχτηκε πραγματικό εργαλείο προβολής και προώθησης της επιχειρηματικότητας της Πελοποννήσου.
Αυτή τη χρονιά ο πήχης έχει μπει ακόμα πιο ψηλά και οι προσδοκίες είναι αυξημένες. Μέσα από έναν άρτιο συντονισμό και με άριστο κλίμα συνεργασίας οι φορείς και οι επαγγελματίες κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε η έκθεση που θα λάβει χώρα εφέτος στην Αργολίδα να προσελκύσει το μεγαλύτερο δυνατό κοινό.
Οι συνθήκες ομολογουμένως ευνοούν πολύ την προσέλευση του κόσμου. Η Αργολίδα ως χώρος διεξαγωγής της έκθεσης προσφέρει ένα αυξημένο κίνητρο για να συνδυάσει κάποιος μια εξόρμηση στις ομορφιές της Πελοποννήσου και να δει από κοντά το πανόραμα της έκθεσης.
Οι τομείς της έκθεσης καλύπτουν κάθε ανάγκη, κάθε ενδιαφέρον. Το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση θα έχει την ευκαιρία να δει όλα τα νέα που αφορούν την αυτοκίνηση, τα σπορ, τον τουρισμό, τις νέες πηγές ενέργειας, τον κατασκευαστικό χώρο, την γαστρονομία και την παραγωγή υψηλής αξίας προϊόντων. Γεύσεις και αρώματα θα εναρμονιστούν με την καινοτομία δημιουργώντας το πιο «γευστικό» κοκτέιλ εμπειριών.
Η προώθηση της έκθεσης έχει ήδη ξεκινήσει και ομολογουμένως αντανακλά την εξωστρέφεια και την αισιοδοξία που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή, αυτή την εξωστρέφεια και τη δημιουργικότητα που είναι και το ζητούμενο της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 την Αργολίδα.
Αυτόν τον Σεπτέμβρη η Πελοπόννησος δίνει ραντεβού στην Αργολίδα. Δίνει ραντεβού με το μέλλον της επιχειρηματικότητας και της παραγωγής.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου