Ό,τι παίζει στα σινεμά από τις 21 Σεπτεμβρίου 2017



Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος
Η ταινία «Kingsman: H Μυστική Υπηρεσία» έμαθε στον κόσμο την Kingsman - μία ανεξάρτητη, διεθνή υπηρεσία πληροφοριών που δουλεύει με το πιο υψηλό επίπεδο διακριτικής ευχέρειας, της οποίας ο απόλυτος στόχος είναι να κρατάει τον κόσμο ασφαλή. Στο «Kingsman: ο Χρυσός Κύκλος», οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση.

Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού.
Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.
Βασισμένο στο κόμικ «The Secret Service» από τους Μαρκ Μίλαρ και Ντέιβ Γκίμπονς.
Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Τάρον Έγκερτον, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι
Με τους: Σερ Έλτον Τζον, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζεφ Μπρίτζες
Διάρκεια: 123 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια

 Το Κύμα
Ένας γεωλόγος ζει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του στη μικρή πόλη Γκεϊράνγκερ της Νορβηγίας. Εκεί δουλεύει σε έναν σταθμό μελέτης των βουνών που περιτριγυρίζουν τα νησάκια - φιορδ. Τα βουνά αυτά είναι εξαιρετικά ασταθή με τις κατολισθήσεις να είναι συχνές και με την εμπειρία του 1934 να είναι ακόμη ζωντανή σε κάποιους.
Στις 7 Απριλίου του 1934, μια τεράστια κατολίσθηση στο βούνο Langhamaren έριξε 2.000.000 κυβικά μέτρα βράχου στη θάλασσα του φιόρδ Tafjorden της Νορβηγίας, προκαλώντας ένα τσουνάμι 60 μέτρων που έπληξε την ακτή και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 40 ανθρώπων και μια απο τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της Νορβηγίας.»
Ο κεντριός ήρωας της ταινίας, ο γεωλόγος Κρίστιαν έχει μόλις αποδεχτεί μία νέα θέση στην πρωτεύουσα και είναι έτοιμος για την τελευταία του μέρα στην παλιά δουλειά του και το πακετάρισμα του σπιτιού του. Την τελευταία του μέρα ωστόσο κάποιες περίεργες ενδείξεις θα εμφανιστούν στους αισθητήρες που μετράνε το βουνό, τις κινήσεις του και τον υδροφόρο ορίζοντα, με τον ίδιο να έχει ένα κακό προαίσθημα για το το θα ακολουθήσει.
Σκηνοθεσία Roar Uthaug, με τους Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp.

 American Assassin: Η Εκδίκηση
Ο Μιτς Ραπ είναι ένας νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σταν Χάρλεϊ. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους, που κατά τα φαινόμενα μοιάζουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Πράγματι ανακαλύπτουν ένα κοινό μοτίβο βίας που τους οδηγεί στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα, που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.
Σκηνοθεσία: Μάικλ Κουέστα
Ηθοποιοί: Ντίλαν Ο’ Μπράιαν, Μάικλ Κίτον, Σάνα Λέιθαν, Τέιλορ Κιτς
Διάρκεια: 112 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράση

 Leatherface
Η ταινία «Leatherface» αποτελεί το prequel του «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι». Ο μετέπειτα ψυχικά άρρωστος εκτελεστής με το πριόνι συναντάται σε νεαρή ηλικία όπου, μαζί με ακόμα τρεις συγκρατούμενούς του, δραπετεύουν από την ψυχιατρική κλινική στην οποία βρίσκονται έγκλειστοι, απαγάγοντας και μια νοσοκόμα την οποία βυθίζουν στον απόλυτο τρόμο. Ένας εξίσου διαταραγμένος ψυχικά αστυνομικός αρχίζει να τους κυνηγάει, με αποτέλεσμα ένα από τα παιδιά να πέσει θύμα του και να καταστραφεί το μυαλό του για πάντα. Κάπως έτσι, ένα αδυσώπητο τέρας γεμάτο μίσος και οργή γεννιέται και ζητά εκδίκηση: ο Leatherface!
Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Μπουστίγιο, Ζιλιέν Μορί
Ηθοποιοί: Στίβεν Ντορφ, Λίλι Τέιλορ, Σαμ Στράικ, Τζέιμς Μπλουρ, Φιν Τζόουνς.
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: Τρόμου

 Ακόμα Κρύβομαι για να Καπνίσω
Ένα χαμάμ στο Αλγέρι λειτουργεί για δεκάδες γυναίκες όλων των ηλικιών ως καταφύγιο μακριά από τη βία, την καταπίεση και την κακομεταχείριση των ανδρών. Βγάζουν τις μαντίλες, ηρεμούν και μιλούν για όλα. Οι συζητήσεις τις οδηγούν συχνά σε αντιπαραθέσεις, όταν όμως η 16χρονη έγκυος Μεριέμ θα πάει στο χαμάμ οι γυναίκες θα πρέπει να ενωθούν για να τη γλιτώσουν από την οργή του αδερφού της.
Κοινωνική 2016
Γαλλοαλγερινή ταινία, σκηνοθεσία Ραϊάνα Ομπερμέγιερ με τους: Χιάμ Αμπάς, Φαντιλά Μπελκεμπλά, Νάντια Κασί.

 Ομίχλη τον Αύγουστο
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου πολέμου, ο 13χρονος Έρνστ βρίσκει την οικογένεια που είχε από καιρό χάσει ανάμεσα στις νοσοκόμες και τα άλλα παιδιά του ιδρύματος που ζούσε. Σύντομα όμως ανακαλύπτει πως το ίδρυμα αυτό είναι η βιτρίνα ενός ναζιστικού προγράμματος ευθανασίας και αποφασίζει να επαναστατήσει…
Δραματική 2016
Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Κάι Βέσελ με τους: Σεμπάστιαν Κοχ, Ίβο Πλέτσκερ, Τόμας Σούμπερτ.

 Στο Τέλος του Τούνελ
Ισπανικό αστυνομικό θρίλερ. Ο Χοακίν ζει απομονωμένος στο σπίτι του μετά από ένα ατύχημα που τον άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι. Πνιγμένος στα χρέη, νοικιάζει ένα δωμάτιο του σπιτιού στην εξωτική χορεύτρια Μπέρτα και την εξάχρονη κόρη της. Η άβολη συνύπαρξη τους μετατρέπεται σιγά σιγά σε φιλία κι ερωτικό ενδιαφέρον, έως ότου ο Χοακίν ανακαλύψει ότι η Μπέρτα βρίσκεται εκεί με σκοπό να βοηθήσει μια συμμορία να ληστέψει την διπλανή τράπεζα.
Θρίλερ 2016
Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Ροδρίγο Γκράντε με τους: Λεονάρντο Σμπαράλια, Πάμπλο Ετσάρι, Κλάρα Λάγκο.

 Ο Άνθρωπος που Έπεσε στη Γη
Ένας εξωγήινος καταφθάνει στη γη αναζητώντας νερό για τον άγονο πλανήτη του. Χάρη στην ευφυΐα και τις προηγμένες επιστημονικές του γνώσεις εξελίσσεται γρήγορα σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, σύντομα όμως υποκύπτει σε ανθρώπινες αδυναμίες που σημαίνουν την αρχή της πτώσης του.
Σκηνοθεσία: Νίκολας Ρεγκ
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Μπόουι, Ριπ Τορν, Κάντι Κλαρκ, Μπακ Χένρι.

 Emoji: Η Ταινία

Η ταινία Emoji ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphone σου. Κρυμμένος μέσα στο app της Μηνυματούπολης, που φιλοξενεί όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από κάποιον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του - εκτός από τον Τζιν, ένα πληθωρικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και «παίζει» με διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει τη βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερου του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική, ανεπανάληπτη περιπέτεια μέσα από applications, το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του άγριο, μα διασκεδαστικό κόσμο, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των Emojis εξαρτάται από τους τρείς φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.
Σκηνοθεσία: Τόνι Λεοντής
Ηθοποιοί (φωνές):
Διάρκεια: 86 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια





Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου