Κοινή δήλωση Μουρίκη-Γεώργαρη: Επικεφαλής ο Μουρίκης


 Σε συνέχεια της συνεργασίας του κου. Βασίλη Γεώργαρη (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου) και του επιχειρηματία Σωτήρη Μουρίκη με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ομόφωνη και κοινή απόφαση ορίζουμε για την την θέση του υποψήφιου Προέδρου για το Επιμελητήριο τον κο. Μουρίκη Σωτήρη.

Ο κος. Γεώργαρης Βασίλης σε συνεργασία με τον υποψήφιο πρόεδρο ξεκινούν μαζί τον νέο συνδυασμό για να δώσουνε έναν ενιαίο και υγιή πολιτικό στίγμα που διαμορφώνεται σύμφωνα με μια νέα αντίληψη πολιτικής διακυβέρνησης και ένα μοντέλο ανάπτυξης που θέλουνε να εφαρμόσουνε από κοινού κατανοώντας πλήρως τα προβλήματα που διέπουν την αγορά και τους επιχειρηματίες.

Η ανάγκη για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τον συνδυασμό και αναπόσπαστο κομμάτι φιλοσοφίας για συστράτευση και συσπείρωση όλων των πολιτικών αντιλήψεων και δυνάμεων της Κορινθίας με στόχο την εφαρμογή ενός σύγχρονου και ευέλικτου μοντέλου διακυβέρνησης για τον Επιμελητήριο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν το πλαίσιο και το πρόγραμμα του συνδυασμού μέσα από ενέργειες και δράσεις που θα σας γνωστοποιηθούν.

Με εκτίμηση,

Μουρίκης Σωτήρης (υποψήφιος πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας)

Γεώργαρης Βασίλης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου