ΠΑΜΕ: Προκαλεί η κυβέρνηση με το φράγμα του Ασωπού


Σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου για το έργο του φράγματος Ασωπού, στη Νεμέα το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 στα πλαίσια των εγκαινίων τις εκδηλώσεις «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2017».
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσω του υπουργού προκλητικά δηλώνει  ότι, συνεχίζεται το έργο του φράγματος, ενώ το έργο δεν προχωράει, εδώ και μήνες είναι σταματημένο και σίγουρα ένα τέτοιο έργο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με οχτώ εργαζόμενους.
Μεγαλύτερη όμως πρόκληση είναι ότι αυτοί οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι.
Σχετικά με την αναφορά που έκανε ο υπουργός ότι «τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν υπάρχει χρόνος για να λυθούν» δυστυχώς για τους απλήρωτους εργαζόμενους του φράγματος δεν υπάρχει καθόλου χρόνος ούτε από την εφορία, ούτε από τη Δ.Ε.Η. ούτε από τις άλλες καθημερινές ανάγκες των οικογενειών τους.
Η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν απαντάει για το ζήτημα της καθυστέρησης του έργου μετά από τόσα χρόνια και στα ζητήματα που μπαίνουν από διάφορες πλευρές, ότι έχουν δοθεί εκατομμύρια ευρώ στον μεγαλοεργολάβο για εργασίες οι οποίες δεν έχουν γίνει.
Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση κάνει προσπάθεια να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο, ότι κάνει φιλολαϊκό έργο κόντρα σε πολλές δυσκολίες.
Οι εργατοϋπάλληλοι οι αγρότες οι αυτοαπασχολούμενοι, να μην ξεγελαστούν, η κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια πολιτική που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δηλαδή κάνει πλάτες στους καπιταλιστές και η κάλυψη των δικών μας αναγκών είναι πολύ μακριά από την «ανάπτυξή» τους.
Διεκδικούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και του επιδόματος αδείας των εργαζομένων στο Φράγμα.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου