Προσοχή: Αυξάνονται τα κρούσματα «μπλε φάλαινας»!


Εντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι μέσα σε λίγα 24ωρα έπεσε και δεύτερο ανήλικο κορίτσι θύμα του επικίνδυνου παιχνιδιού «μπλε φάλαινα», που ωθεί εφήβους στην αυτοκτονία!
Σύμφωνα με καταγγελίες, πρόκειται για μια 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Το νέο περιστατικό, το οποίο σοκάρει και ερευνάται ήδη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της συμπρωτεύουσας, αποκάλυψε ο καθηγητής Αγγλικών του σχολείου Διογένης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο. Οπως είπε, υπέπεσε στην αντίληψη μιας καθηγήτριας του σχολείου ότι η μαθήτρια είχε χαραγμένα νούμερα στα χέρια και τα πόδια της. Οταν τη ρώτησε σχετικά με τα σημάδια, η 14χρονη της απάντησε ότι συμμετέχει στο παιχνίδι «μπλε φάλαινα»!
Αυτό που τρομοκράτησε την καθηγήτρια είναι το γεγονός πως η ανήλικη της εκμυστηρεύτηκε ότι τις τελευταίες 20 μέρες έχουν λάβει μέρος στο «παιχνίδι» αυτοκτονίας και άλλοι 15 φίλοι και συμμαθητές της! Θορυβημένος από την αποκάλυψη, ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε τη μητέρα της μαθήτριας και την ενημέρωσε, όπως και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ανέλαβε την έρευνα.
Πριν από λίγες μέρες καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα του θανατηφόρου παιχνιδιού στην Ελλάδα, με παρ' ολίγον θύμα μια 15χρονη μαθήτρια στην Κατερίνη, η οποία γλίτωσε την τελευταία στιγμή, καθώς η μητέρα της είδε τις χαρακιές στο πόδι της και ενημέρωσε τις Αρχές.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου