Μπριζολάκια, παϊδάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι,
γενικά ό,τι κρέας μπαίνει στη σχάρα στις 16 Φεβρουαρίου έχει την
τιμητική του. Δείτε 14 μέρη που το τσικνίζουν καλά.
Δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για κάθε γνήσιο λάτρη του κρέατος από την Τσικνοπέμπτη!
Σημασία έχει ότι αυτή τη μέρα θα περάσουμε καλά και θα φάμε ακόμη καλύτερα.
Σας προτείνουμε την ταβέρνα που ξέρει από κρέας και φυσικά από τσίκνα.
Στο Ρητό η ταβέρνα "Βεράντα" σας περιμένει αν φυσικά έχετε τραπέζι.
Μας αρέσει πολύ οτιδήποτε βγαίνει από τις σούβλες και τις σχάρες αυτής της πολύ γνωστής ταβέρνας, από το αρνί και τη γουρνοπούλα έως το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι. Εκεί που δεν μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα όμως, είναι τα ζουμερά αρνίσια παϊδάκια -η παρουσία τους στο τραπέζι είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως και η νοστιμιά τους.
Στο Ρητό το φαγητό είναι εμπειρία και την Τσικνοπέμπτη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.!
Κλείσε τώρα τραπέζι:
Τηλεφώνησε στο: 697 445 1358
Δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για κάθε γνήσιο λάτρη του κρέατος από την Τσικνοπέμπτη!
Σημασία έχει ότι αυτή τη μέρα θα περάσουμε καλά και θα φάμε ακόμη καλύτερα.
Σας προτείνουμε την ταβέρνα που ξέρει από κρέας και φυσικά από τσίκνα.
Στο Ρητό η ταβέρνα "Βεράντα" σας περιμένει αν φυσικά έχετε τραπέζι.
Μας αρέσει πολύ οτιδήποτε βγαίνει από τις σούβλες και τις σχάρες αυτής της πολύ γνωστής ταβέρνας, από το αρνί και τη γουρνοπούλα έως το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι. Εκεί που δεν μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα όμως, είναι τα ζουμερά αρνίσια παϊδάκια -η παρουσία τους στο τραπέζι είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως και η νοστιμιά τους.
Στο Ρητό το φαγητό είναι εμπειρία και την Τσικνοπέμπτη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.!
Κλείσε τώρα τραπέζι:
Τηλεφώνησε στο: 697 445 1358
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου