Το πιο γλυκό επάγγελμα


Πώς θα σας φαινόταν μια θέση εργασίας όπου η μοναδική αρμοδιότητά σας θα ήταν να τρώτε σοκολάτες; Αν η απάντησή σας βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο «τέλεια» και το «ονειρεμένη», τότε η θέση εργασίας που προσφέρει η Mondelez είναι η ευκαιρία σας!
Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο γνωστές και αγαπημένες σοκολατένιες απολαύσεις, όπως οι Milka, Cadbury και Oreο, ανακοίνωσε ότι ψάχνει επαγγελματία δοκιμαστή σοκολάτας, δουλειά του οποίου θα είναι να εκφέρει άποψη για τα προϊόντα.
Η θέση με τον επίσημο τίτλο «δοκιμαστής σοκολάτας και κακάου» απαιτεί εφτάμισι ώρες εργασίας, δύο ημέρες την εβδομάδα, εξαιρετικούς γευστικούς κάλυκες και καλή γνώση και χρήση των λέξεων, ώστε να περιγράφει με ακρίβεια τις γεύσεις και την αίσθηση που αφήνει η σοκολάτα.
Οπως αναφέρεται και στην περιγραφή της θέσης στον ιστότοπο LinkedIn, όπου αναρτήθηκε από την εταιρία, ο δοκιμαστής θα πρέπει να είναι σε θέση να γεύεται σοκολάτες και ροφήματα κακάου και να δίνει την αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη του για αυτά».
Επειτα από σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων με τους συνεργάτες του, θα καταλήγουν σε μια κοινή γραμμή για το προϊόν και θα την ανακοινώνουν, με στόχο πάντα την τελειοποίηση των προϊόντων της Mondelez.
Την πρώτη ύλη
Ο τυχερός που θα πάρει τη θέση θα συνεργάζεται με 11 πανελίστες και έναν επικεφαλής στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, όπου θα δοκιμάζουν την πρώτη ύλη και τα προϊόντα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.
Οσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να έχουν «πάθος για τη ζαχαροπλαστική, προθυμία να δοκιμάσουν νέα προϊόντα και καλούς γευστικούς κάλυκες». Παράλληλα, απίστευτο κι όμως αληθινό, η εταιρία δεν απαιτεί χρόνια προϋπηρεσίας στη γευσιγνωσία σοκολάτας, κάτι που αφήνει περιθώριο σε ακόμα περισσότερο κόσμο να στείλει βιογραφικό για την τέλεια δουλειά!
Οσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν για μια καριέρα στην κατανάλωση σοκολάτας... απλά επισκεφθείτε τη σελίδα της Mondelez στο διαδίκτυο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου