Drone τσέπης για καλές selfies


Το Selfly είναι ιπτάμενη κάμερα μέσα σε θήκη για smartphone, η οποία ελέγχεται αλλά και τροφοδοτείται από αυτό
Θέλετε μια selfie που να «πιάνει» όλη την παρέα, ωστόσο το κοντάρι σας δεν είναι αρκετά μακρύ για να τα καταφέρετε. Θα ήταν τόσο ωραίο να σας τραβούσε κάποιος από ψηλά, αλλά στη μέση του πουθενά όπου είστε δεν υπάρχει άνθρωπος να σας εξυπηρετήσει.

Τη λύση σ' αυτά τα προβλήματα έρχεται να δώσει το Selfly, που μετατρέπει το κινητό σας σε drone (ή μη επανδρωμένο αεροσκάφος, αν προτιμάτε), το οποίο απογειώνεται απ' την τσέπη σας. Και δίνει νέες προοπτικές σ' αυτό που ονομάζουμε selfies!

Στην ουσία, πρόκειται για αυτόνομη κάμερα, που βρίσκεται μέσα στη θήκη του κινητού. Οταν το τηλέφωνο αφαιρεθεί, η κάμερα-drone «ξεκουμπώνεται» και πετάει για να συλλάβει τις πολύτιμες στιγμές μας. Το Selfly δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας ένα drone με κάμερα, χωρίς να σας απασχολούν τα παρελκόμενα, όπως αν έχει φορτισμένη μπαταρία ή αν χωράει στον σάκο σας.
Οι κατασκευαστές του αναρωτήθηκαν, όπως λένε: «Γιατί να μην αντλεί από την ισχύ του κινητού και να χρησιμοποιεί μια κάμερα εξ αποστάσεως για να έχει selfies από μια εντελώς καινούργια οπτική γωνία;» Ετσι έφθασαν στην ανακάλυψή τους, που τυγχάνει ήδη μεγάλης δημοσιότητας.
Φανταστείτε, λοιπόν, μια κάμερα που σταθεροποιείται στον αέρα, ακριβώς σαν να είναι τοποθετημένη πάνω σε τρίποδο. Μέσω της εφαρμογής Selfly, την οποία έχουν κατεβάσει στο κινητό τους, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τη φωτογράφισή τους από το smartphone.
Εντολές

Η ιπτάμενη κάμερα δέχεται εντολές για να φωτογραφίσει από τις πλέον ακραίες γωνίες, συμπεριλαμβανομένης μιας πανοραμικής λήψης 360 μοιρών!
Η πάχους μόλις εννέα χιλιοστών θήκη του κινητού είναι κατάλληλη για μεγάλη ποικιλία σημερινών μοντέλων. Εξάλλου, η εκστρατεία crowdfunding, που έχουν ξεκινήσει οι κατασκευαστές του Selfly μέσα από το Kickstarter, είναι βέβαιο ότι θα είναι επιτυχής.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου