Πρωτοφανής ληστεία στη μέση του δρόμου στα Εξαμίλια


Οι άγνωστοι κακοποιοί βρέθηκαν μπροστά στο αυτοκίνητο του 69χρονου υποχρεώνοντάς τον να σταματήσει και κατόπιν τον ξυκοκόπησαν
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει σε όλη την Κορινθία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους δράστες της θρασύτατης ληστείας σε βάρος ενός ηλικιωμένου, που έγινε στη μέση του δρόμου στην επαρχιακή οδό Κυράς Βρύση – Εξαμιλίων το βράδυ του Σαββάτου.

Θύμα ήταν ένας 69χρονος οδηγός, μπροστά στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν ξαφνικά οι άγνωστοι κακοποιοί υποχρεώνοντάς τον να σταματήσει. Αμέσως άνοιξαν την πόρτα του οδηγού, τον έβγαλαν με τη βία έξω και άρχισαν να τον χτυπούν! Και ενώ ο άτυχος ηλικιωμένος δεν μπορούσε να αντιδράσει, άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του και ένα κόσμημα που φορούσε.

Οι ληστές εγκατέλειψαν το θύμα τους πεσμένο στο δρόμο, μπήκαν στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 69χρονος κατήγγειλε την ληστεία στην Ασφάλεια Κορίνθου, οι άνδρες της οποίας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για να εντοπίσουν το κλεμμένο όχημα χωρίς όμως να καταφέρουν να το βρουν.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου