Choice & attitude: Το χρυσό "μυστικό" στην καρδιά της αγοράς της Κορίνθου


Είναι γνωστό ότι το Street Life ψάχνει μανιωδώς Κορίνθιους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που κάνουν την κρίση ευκαιρία και μέσω της καινοτομίας καταφέρνουν πράγματα που μοιάζουν απίστευτα.
Ψάχνοντας λοιπόν την αγορά βρεθήκαμε έξω απο το Choice & attitude.
Eνα μαγαζί που άνοιξε χθές το πρωί στην οδό Περιάνδρου.
Αλλά δεν είναι ένα ακόμα μαγαζί ή μία προσπάθεια τυχαία.
Το Choice & attitude, κουβαλά πίσω του ένα πραγματικό θησαυρό.
Πριν ανοίξει στην Περιάνδρου είναι ήδη γνωστό σε όλη την Ελλάδα μέσω του e-shop του.!!!

Η σελίδα του στο facebook έχει ήδη περισσότερους απο 65.000 φίλους,οι οποίο δηλώνουν ενθουσιασμένοι απο την ποιότητα των προϊόντων που παραγγέλνουν και παραλαμβάνουν.
Η ιδέα ανήκει στον νεαρό επιχειρηματία κ.Τάκη Κορδαλή, που μαζί με τον μικρότερο αδελφό του δημιούργησαν πριν λίγα χρόνια το Choice & attitude σε ένα μικροσκοπικό χώρο στην αρχή της Περιάνδρου αλλά το έκαναν διάσημο μέσα απο το facebook.
Οι πωλήσεις τους παρουσιάζουν εντυπωσιακή άνοδο χρόνο με τον χρόνο και επεκτείνονται και σε νέα ποιοτικά προϊόντα, για τον άνδρα, την γυναίκα αλλά και σε χρήσιμα αξεσουάρ.

Η μετακίνηση τους στον μεγάλο πλέον εκθεσιακό χώρο υπαγορεύθηκε απο την ανάγκη να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες τους αλλά και να φέρουν κοντά τους τους Κορίνθιους καταναλωτές, που στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι.
Τα αδέλφια Κορδαλή  βρήκαν τον δικό τους δρόμο αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα Social media στον απόλυτο βαθμό.
Κατάφεραν να ανοιχθούν σε όλη την χώρα και να αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους.
Την στιγμή που η Κορινθιακή αγορά στενάζει και το ένα μαγαζί κλείνει μετά το άλλο το Choice & attitude, έρχεται με σταθερές βάσεις να δείξει ένα νέο δρόμο που μπορεί να αναστρέψει το κλίμα στην αγορά.!

Δεν είναι το μόνο Κορινθιακό μαγαζι που κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία γιατί τόλμησε να ξεφύγει απο τα στερεότυπα της αγοράς που λόγω κρίσης την έχουν οδηγήσει σε μιζέρια. Περισσότερες απο 100 επιχειρήσεις στην Κορινθία πάνε καλά μέσα απο τα e-shop
Είναι όμως το πρώτο που ανοίγει στο κέντρο της αγοράς της Κορίνθου  και δείχνει τον δρόμο σε όλη την αγορά.
Καινοτομία-ποιότητα και αξιοποίηση των Social media είναι το τρίπτυχο που κάνει το Choice & attitude, να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει.!

Ο δρόμος είναι πλέον ανοικτός για όσους πιστεύουν στην επιχειρηματικότητα και έχουν αντιληφθεί πλήρως ότι και αυτή έχει αλλάξει μαζί με τις εποχές...!
Οι αδελφοί Κορδαλή με τον γνωστό σεφ Γιάννη Κάτσινο στην έδρα της επιχείρησης στην οδό Περιάνδρου.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου