Ολη η αλήθεια για την "εμπλοκή" Πισιμίση και τα παρασκήνια!!!


Απο το καλοκαίρι ο ο κ.Θανάσης Πισιμίσης είχε εκφράσει σε ποδοσφαιρικούς κύκλους την επιθυμία του να εμπλακεί με την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος.
Αυτό είναι γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα.
Τον τελευταίο καιρό ενεργοποιήθηκε έντονα και ήρθε σε επαφή με τον προπονητή αλλά στην ουσία και πρόεδρο του ΠΑΣ κ. Γιάννη Βασιλόπουλο και του πρότεινε άτυπη συνεργασία ΑΜΕΣΗ και πλήρη συνεργασία το καλοκαίρι μετά την γενική συνέλευση.
Υπήρξε συμφωνία σε αυτό την οποία βιάαστηκε ο κ.Πισιμίσης να την κοινοποιήσει και μάλιστα σε στυλ μπιλιέτου προς τον προπονητή της "Κόρινθος 06", κ.Σταύρο Μπινιάρη για να τον τρομοκρατήσει τάχα...!
Ηθελε να κρυφτεί αλλά δεν τον άφηνε η χαρά τον κ.Πισιμίση, με αποτέλεσμα να τινάξει στον αέρα ΟΛΟ τον σχεδιασμό που είχε γίνει...!
Το "ραβασάκι" το έστειλε με τον παλαίμαχο παίκτη κ.Γιώργο Παππά, τον οποίο εξουσιοδότησε να το μεταφέρει.!
Η δημοσιότητα που έδωσε χθες το Street life, στην "αποκάλυψη Πισιμίση", λειτούργησε ως ντόμινο για σειρά εξελίξεων που πλέον έχουν δημόσιο χαρακτήρα..!
Οι φίλαθλοι της Κορίνθου που έχουν καεί και βασανιστεί απο τέτοιες "βοήθειες", που βούλιαξαν την ομάδα, βρέθηκαν προ εκπλήξεων, απο τις συζητήσεις του προπονητή με εξωθεσμικούς παράγοντες.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος έχει μία παγκόσμια πρωτοτυπία...
Ο προπονητής είναι ταυτόχρονα και ο έχων το γενικό πρόσταγμα στην ομάδα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ;
Πάμε τώρα στην ουσία.
Ο κ.Πισιμίσης μιλά για 15 παράγοντες που θα βάλουν τώρα απο "5.000 ευρώ έκαστος" για να ενισχυθεί η ομάδα και να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα.
Υπάρχουν αυτοί οι επιχειρηματίες;;;;
Η άποψη του Street life: Οι επιχειρηματίες υπάρχουν στο μυαλό του κ.Πισιμίση και στα θέλω του αλλά στην πράξη ούτε 2 δεν θα βάλουν λεφτά...αν βάλουν.!
Εδώ με του επιχειρηματίες θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.
Αλλά ακόμα και να υπήρχαν και να έβαζαν ρευστό στο ταμείο της ομάδας 75.000 ευρώ,ποιός θα έκανε κουμάντο;
Η σημερινή διοίκηση ή αυτοί που θα έβαζαν τα λεφτά;
Ο κ.Πισιμίσης τώρα πρέπει να βρεί λεφτά να ενισχύσει ως "φίλαθλος" τον ΠΑΣ για να μην συμβεί αυτό που είχε πεί ο Γέρος της Δημοκρατίας...!

ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο κ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ;
Ενα ερώτημα που πλανάται απο χθές είναι αν ο πρόεδρος της Ενωσης είχε γνώση και συμμετοχή στα σενάρια Πισιμίση.
Το ότι ήξερε για τις προχωρημένες συζητήσεις δεν χωρά κουβέντα..και χωρίς και την δική του έγκριση δεν θα προχωρούσε καμία διοίκηση σε κάτι τέτοιο.
Σε κάθε περίπτωση οι αγνοί φίλοι της Ιστορικής Μπάρτσας πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεχτικοί σε όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες και ώρες.
Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει και φαίνεται....!!!

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Και το σημαντικότερο.
Την ώρα που ο ΠΑΣ Κόρινθος πλησίασε στους 2 βαθμούς την πρωτοπόρο Κόρινθο ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι άνθρωποι του έβαλαν μπουρλότο και έκαναν την ομάδα άνω-κάτω.
Αυτή την φορά δεν ήταν τα λαμόγια που προσπάθησαν να κάνουν κακό στον ΠΑΣ αλλά οι ίδιοι οι διοικούντες με τις ανίερες συζητήσεις τους...!!!!

Δεκέμβριος 2016
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου