Τα Rich Kids of Greece αποκαλύφθηκαν


Για το λογαριασμό στο Instagram που έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες, μίλησαν οι διαχειριστές του Rich Kids of Greece, οι οποίοι προβάλλουν τον τρόπο ζωής των πλουσιόπαιδων στην Ελλάδα.
Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», τα δύο άτομα που βρίσκονται πίσω από τον λογαριασμό Rich Kids of Greece, περιγράφουν το πώς είναι η ζωή ενός πλουσιόπαιδου στην Ελλάδα, για το κατά πόσο τους έχει επηρεάσει η κρίση, ενώ μιλούν και για τον δημοφιλή λογαριασμό τους.
«Μένω στα βόρεια προάστια και οδηγώ ένα ''πάνω από τη μέση'' αυτοκίνητο. Δεν θέλω να αναφέρω μάρκα για να μην κάνουμε και δωρεάν διαφήμιση! Πήγα και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό σχολείο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οσο για την ηλικία, είμαι 25 και άνω» λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ένας εκ των δύο διαχειριστών του «Rich Kids of Greece». «Τον λογαριασμό διαχειρίζονται δύο άτομα και μοιραζόμαστε αρκετές φωτογραφίες δικές μας και φίλων, αλλά και πάρα πολλές από ''αγνώστους''. Το προφίλ είναι δημόσιο και δεν είναι κλειστό. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι γνωστός ή άγνωστος επιχειρηματίας όποιος μας στείλει φωτογραφίες του, αρκεί το lifestyle του να είναι αξιόλογο» απαντά στην ερώτηση εάν στο συγκεκριμένο γκρουπ συμμετέχουν γνωστοί επιχειρηματίες και γόνοι πλούσιων οικογενειών, αλλά και πώς επιλέγουν ποια από τις φωτογραφίες που λαμβάνουν θα δημοσιευθεί».
 

Όσον αφορά το πόσο σημαντικά είναι τα χρήματα στην ζωή κάποιου, οι ίδιοι απαντούν:«Για ποιον δεν έχουν σημασία τα χρήματα; Ύστερα από ένα συγκεκριμένο σημείο, τα λεφτά δεν έχουν σημασία. Το παιχνίδι για την απόκτηση και τη διατήρηση είναι αυτό που αξίζει» προσθέτει. Πάντως, όπως επισημαίνει, «στον τραπεζικό μου λογαριασμό ασχολούμαι μόνο με το σύνολο των ψηφίων και το σύμβολο του νομίσματος.

Από την άλλη, στην ερώτηση αν η κρίση έβαλε κάποιους φραγμούς στην προβολή πλούτου στα «πλουσιόπαιδα» της Ελλάδας, οι ίδιοι απάντησαν: «Ποιος το λέει αυτό, όταν Πόρσε έχει και το... προσωπικό;» Ως προς τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία του «Rich Kids of Greece», ο διαχειριστής επισημαίνει ότι ο λογαριασμός αυτός δημιουργήθηκε για προφανή λόγο:

«Θέλουμε να λειτουργήσει και ως κίνητρο προς τους υπολοίπους. Πρωταγωνιστές είναι όλοι όσοι μας ακολουθούν και μας στέλνουν καθημερινά υλικό. Τώρα έχουμε πιο πλούσιο υλικό που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Αυτό για εμάς είναι κάτι πολύ ευχάριστο και επίσης ξεκούραστο, γιατί δεν ψάχνουμε πια τα κινητά μας. Άρα τώρα είμαστε και πιο πλούσιοι.
 Πηγή: Έθνος της Κυριακής
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου