Ετσι ξοδεύουν τα λεφτά της Διώρυγας Κορίνθου...!!


 Το είδαμε και αυτό από την Διοίκηση της Διώρυγας της Κορίνθου.
Δηλαδή να βαφτίζουν το κρέας ψάρι προκειμένου  να δημιουργούν έξοδα .
Έξοδα τα οποία δεν δικαιολογούνται  τόσο  λόγω εποχής λιτότητας  αλλά και διότι  όπως περιγράφεται το αντικείμενο  της ανάθεσης  σύμβασης , δεν συνάδει  με την.......
φύση της Εταιρείας της Διώρυγας .
Πως είναι δυνατόν  μια εμπορική επιχείρηση όπως αυτή της Διώρυγας να  κάνει σύμβαση με συγκεκριμένη Αρχαιολόγο προκειμένου να γίνει η καταγραφή των Αντικειμένων και Ιστορικών Στοιχείων της Συλλογής που βρίσκεται στο Υποκατάστημα των Ισθμίων.
Με κόστος 19,500 ευρώ πλέον Φ.Π.Α και σύνολο περίπου 24,000 ευρώ !!!!
Η Διώρυγα είναι ένα έργο που τελείωσε και μπήκε σε λειτουργία πριν από 130 χρόνια περίπου και δεν έχει κανένα αρχαιολογικό στοιχείο να αναδείξει  εκτός του Διόλκου  .
Όλα τα αντικείμενα που  φυλάσσονται  σε χώρο του Διοικητηρίου της, είναι   αντικείμενα τα οποία έχουν να κάνουν με την Ιστορικότητα  και την λειτουργία της Διώρυγας και σε καμία περίπτωση δεν έχουν αρχαιολογική αξία .

Ποιος θα εξηγήσει σε τι συνίσταται η ανάγκη της σύμβασης με αρχαιολόγο  δαπανώντας  24,000 ευρώ την στιγμή κατά την οποία μια απλή καταγραφή των αντικειμένων  μπορεί να γίνει από το ήδη υπάρχων προσωπικό του Διοικητηρίου ? Και σε τι θα ωφελήσει η καταγραφή αυτή;
Ακολουθεί  η ΑΔΑ αναρτητέα στο Διαδίκτυο .
Πηγή

 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου