Η συμμαχία Σουρτζή-Σιττέ-Γκουρβέλου αλλάζει την Ενωση...!


To μεγάλο ντέρμπι πέρασε και πλέον το ενδιαφέρον όλης της ποδοσφαιρικής Κορινθίας μετατοπίζεται στην Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων και στις εκλογές του προσεχούς Ιουνίου.
Μπορεί να μεσολαβούν 7 μήνες αλλά έχουν  ήδη φουντώσει οι συζητήσεις για τις εκλογές.
Τα στρατόπεδα έχουν διαμορφωθεί απο καιρό.
Με την πλευρά της απερχόμενης εν μέσω σκανδάλων και διώξεων για εγκληματική δράση διοίκησης της ΕΠΟ έχει ταχθεί η ομάδα του νυν προέδρου της Ενωσης κ.Μιχάλη Τσιχριτζή, το μεγαλύτερο μέρος των εν ενεργεία διαιτητών αλλά και οι γνωστοί παράγοντες της διαιτησίας στην Κορινθία,που έχουν τα δικά τους προβλήματα.
Στην απέναντι πλευρά βρίσκονται παράγοντες και ομάδες που στηρίζουν την σημερινή αντιπολίτευση και το μπλόγκ όσων θέλουν άμεσα κάθαρση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για την ώρα παρά το γεγονός ότι οι ζυμώσεις είναι πολύ έντονες δεν έχει ορισθεί το πρόσωπο που θα ηγηθεί στην προσπάθεια ανατροπής του Μιχάλη Τσιχριτζή και της σημερινής πλειοψηφίας.
Δραστηριοποιούνται και έχουν λόγο ο επιχειρηματίας κ.Γιάννης Σουρτζής που είναι ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει όσο λίγοι το Κορινθιακό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας απο το Λουτράκι κ. Φάνης Σιττές και ο γιατρός απο το Ξυλόκαστρο Στάθης Γκουρβέλος.
Η ομάδα της αντιπολίτευσης δεν βιάζεται να βγάλει αρχηγό και θέλει όπως λένε στελέχη της να προκύψει αυτός απο τις ίδιες της ομάδες που επιζητούν την αλλαγή στην Ενωση.
Πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι οι κκ. Σουρτζής, Σιττές και Γκουρβέλος έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και δεν υπάρχει εσωτερική φαγωμάρα.
Με την αντιπολίτευση έχουν ήδη πάει πολλές ομάδες και όλοι ελπίζουν ότι ο άνεμος αλλαγής θα φυσήξει και στην Κορινθία που θεωρείται κάστρο για την διωκόμενη ηγεσία της ΕΠΟ και όσων την στηρίζουν...!

Νοέμβριος 2016
 Street life


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου