4 αποχρώσεις μαλλιών που θα τον εντυπωσιάσουν


Το χρώμα των μαλλιών μας ήταν είναι και θα είναι ο πιο εύκολος και εντυπωσιακός τρόπος για να ανανεωθούμε και να αλλάξουμε τελείως εμφάνιση. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται με τον καλό σου; Σίγουρα μπορεί να μην ξέρει να σου πει ποιο ακριβώς χρώμα είναι το strawberry blonde ξανθό ή το ξανθό του βουτύρου, ξέρει όμως να σου πει αν του αρέσει ή όχι το χρώμα των μαλλιών σου. Αυτό θα συμβεί αν το χρώμα των μαλλιών σου καταφέρει το ακατόρθωτο: να τον εντυπωσιάσει.

Διάβασε λοιπόν παρακάτω ποια είναι εκείνα τα χρώματα που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον του.

Παρακάτω θα βρεις ποια από τα χρώματα που είναι τάση για τη σεζόν Φ/Χ '16-'17 θα τον εντυπωσιάσουν.

Το φυσικό ξανθό:
Ένα χρώμα υπέροχο που ειδικά αν είσαι ανοιχτόχρωμη αξίζει να σκεφτείς φέτος. Τόλμησέ το και θα δεις πως θα το αγαπήσεις όχι μόνο εσύ αλλά και ο αγαπημένος σου.

Σοκολατί αποχρώσεις:

Οι σοκολατί και καφέ αποχρώσεις και φέτος είναι διαχρονικά είναι μόδα, αλλά είναι και αποχρώσεις κατάλληλες για αυτή τηνε ποχή του χρόνου που ο καιρός αρχίζει να κρυώνει. Η ζεστασιά που αποπνέουν αυτά τα χρώματα που δείχνουν και ιδιαίτερα φυσικά, σίγουρα θα του αρέσουν.

Οι χίλιες αποχρώσεις του ξανθού:
Η Τζένιφερ Λόρενς αγαπάει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά και ειδικά φέτος θα μπούμε στον πειρασμό να αντιγράψουμε δύο μοναδικές της αποχρώσεις το ξανθό σαντρέ αλλά και το ξανθό που μοιάζει πολύ με γκρι.
Πρόκειται για χρώματα που δείχνουν έντονα και τραβούν το γυναικείο βλέμμα και σίγουρα θα λατρέψει ο αγαπημένος σου.

Το χάλκινο:
Ναι το χρώμα αυτό μπορεί να σου φαίνεται "δύσκολο" αλλά ο καλός σου σίγουρα θα το προσέξει. Είναι φωτεινο αλλά και έντονο και καταφέρνει να εντυπωσιάσει. Μην το φοβηθείς και κυρίως μην απορήσεις αν στα δικά του μάτια είναι απλά πορτοκαλί!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου