Η Λουτρακιώτισα Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2016




Η (Μις Γιανγκ Πελοπόννησος) Ολγα Αμπατζή μιλά για τα όνειρά της και τον έντονο ανταγωνισμό στον διαγωνισμό ομορφιάς
«Δεν πιστεύω πως δημιουργούνται φιλίες στα παρασκήνια ενός διαγωνισμού ομορφιάς. Συνήθως η μία κοπέλα εύχεται να σκοντάψει η άλλη πάνω στη σκηνή για να μειωθεί ο ανταγωνισμός μεταξύ τους».
Η Ολγα Αμπατζή, που κέρδισε τον τίτλο Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2016 στα πελοποννησιακά καλλιστεία, λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Κόντρα στις κλισέ ατάκες που ακούμε εδώ και χρόνια από τις εστεμμένες, ότι «με όλα τα κορίτσια ήρθαμε πολύ κοντά», η 19χρονη από το Λουτράκι δηλώνει στην «Espresso» με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι δεν έκανε φιλίες στον πελοποννησιακό διαγωνισμό ομορφιάς, που διοργανώθηκε στο «Club Hotel Casino Loutraki» και είχε φέτος πανελλαδικό χαρακτήρα, αφού μεταξύ των 15 συμμετεχουσών υπήρχαν και κορίτσια από την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια και το Ηράκλειο Κρήτης.
«Τις δέκα μέρες της προετοιμασίας για τη βραδιά του τελικού που περάσαμε όλες μαζί οι διαγωνιζόμενες υπήρχε έντονη ζήλια και μεγάλος ανταγωνισμός. Βέβαια, είχε και την πλάκα του όλο αυτό. Προσωπικά, μου άρεσε πολύ που γνώρισα κορίτσια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Δεν θα πω ψέματα όμως. Φίλη δεν έγινα με καμία από αυτές» λέει χαρακτηριστικά η Ολγα, συμπληρώνοντας ότι δεν περίμενε πως η ίδια θα κατακτούσε έναν από τους μεγάλους τίτλους.
«Δεν είχα ασχοληθεί άλλη φορά στο παρελθόν με το μόντελινγκ.
 Η αδελφή μου ήταν εκείνη που με ώθησε να πάρω μέρος στα καλλιστεία. Η μητέρα μου συμφώνησε αμέσως. Της άρεσε η ιδέα. Δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως και για τον πατέρα μου. Εκείνος είχε τις αντιρρήσεις του στην αρχή, αλλά τελικά τον έπεισα.
Ο ίδιος συγκινήθηκε κιόλας κατά τη στέψη μου» συνεχίζει η Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2016.
Σπουδές

Γεννημένη στις Βρυξέλλες, η Ολγα μετακόμισε οικογενειακώς στο Λουτράκι σε ηλικία έξι ετών. Παρ' όλα αυτά, επισκέπτεται το Βέλγιο σχεδόν κάθε χρόνο, αφού οι δικοί της έχουν σπίτι εκεί. Η ίδια, μάλιστα, δεν αποκλείει την πιθανότητα να μετακομίσει μόνιμα στο μέλλον, αν η κατάσταση στον χώρο της εργασίας στην Ελλάδα χειροτερέψει. «Σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στόχος μου είναι να τελειώσω τις σπουδές μου, να πάρω το πτυχίο μου. Αν παράλληλα προκύψει κάτι καλό και στο μόντελινγκ, δεν θα πω όχι, θα το προχωρήσω. Ηδη έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις μετά τη στέψη μου» σημειώνει.

Η Ολγα θαυμάζει πολύ τη Δούκισσα Νομικού και τη Ζιζέλ, ενώ ανάμεσα στην πασαρέλα και τις φωτογραφίσεις επιλέγει το δεύτερο, διότι, όπως λέει, έχει ύψος 1,72 και για να κάνει ένα μοντέλο καριέρα στην πασαρέλα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,80. Οσο για τα προσωπικά της; Είναι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια και δηλώνει ερωτευμένη. Παρακολουθεί, μάλιστα, ποδόσφαιρο για χάρη του αγαπημένου της.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου