Η Βικτόρια Χίσλοπ μετά τη Σπιναλόγκα υμνεί την Πελοπόννησο


Ο Αντονι είναι ο ήρωας της Βικτώριας Χίσλοπ στο νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή τον ήρωα της, που ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και στέλνει καρτ ποσταλ από τα μέρη που του έκαναν εντύπωση, η αγαπημένη του ελληνικού κοινού συγγραφέας, βρέθηκε και πάλι για επιτόπια έρευνα στην Ελλάδα.

Μεγάλο μέρος του βιβλίου της διαδραματίζεται στην Πάτρα, τον Ισθμό και τη γέφυρα στο Ριο-Αντίριο.

Το ταξίδι της, όπως η ίδια σημειώνει σε άρθρο της στην Daily Mail, ξεκίνησε από το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Η Βικτώρια Χίσλοπ μαγεύτηκε από το λιμάνι και τα γραφικά σοκάκια, επισκέφτηκε την Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι.
Σημαντικό σημείο του ταξιδιού της θεωρεί την επίσκεψή της στα Καλάβρυτα, εκεί όπου όπως σημειώνει οι Γερμανοί σφαγίασαν 500 άντρες κατοίκους της περιοχής. 

Ο τίτλος του νέου της βιβλίου είναι «Cartes postales from Greece», κάρτες τις οποίες στέλνει ο Αντονι, όμως κατά λάθος δεν βρίσκουν τον σωστό αποδέκτη και καταλήγουν στο γραμματοκιβώτιο μίας άγνωστης γυναίκας. Αυτή γοητευμένη από τις ομορφιές της χώρας μας, αποφασίζει να την επισκεφτεί.

Το νέο βιβλίο της βρετανίδας συγγραφέως θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων στο τέλος του μήνα και το σύνθημα της, είναι το σύνηθες. Επισκεφτείτε την Ελλάδα, έχει μοναδικές ομορφιές.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου